El PP exigeix recuperar els Rodalia a Vinaròs a les portes de la campanya turística

492

Actualitat Diària

El Grup Popular en la Diputació Provincial ha tornat a exigir avui la recuperació dels Rodalia entre Castelló i Vinaròs “que es fa encara més necessària a les portes de la campanya turística”. “És una absoluta vergonya que el ministre de Transports, el socialista José Luis Ábalos, vingués la setmana passada a l’Alcora a passejar-se i s’anés amb el seu xofer donant l’esquena als problemes que ha causat en aquesta província”.

Per a la diputada provincial del PPCS i portaveu adjunta en la Diputació Provincial, Mª Ángeles Pallarés, ha reivindicat avui “la recuperació de les freqüències de trens que el PSOE ha destruït de manera sistemàtica fins a reduir a set les 12 que nosaltres garantim en l’exercici 2018”. “Aquesta província té molt potencial i talent, i a les portes de la campanya estival es produiran contractacions que el PSOE, amb aquest càstig, penalitza”.

Des del PP, “exigim en l’últim ple de la Diputació Provincial mitjançant una moció un acord unànime en defensa d’aquests recursos que són fonamentals per a la vida a la nostra província”. Per a Pallarés, “tenir una excel·lent xarxa de connexions i vies de comunicació és bàsic per a garantir la riquesa en el territori”.

No obstant això, amb el PSOE “hem vist com les freqüències de trens s’han retallat de manera alarmant causant danys letals per a milers de famílies i sectors, com els estudiants, els sanitaris o els treballadors del sector serveis, especialment el turístic”. També a altres nivells, “com el de les comunicacions viàries, el PSOE ha amenaçat amb la recuperació dels peatges, tant en autovies com en autopistes, o amb la paralització del desdoblament de l’autovia de l’interior. En aquest cas, amb la dramàtica pèrdua de 434 milions de fons europeus amb els quals s’anava a finançar el tram pendent, el corresponent entre Vilanova d’Alcolea i La Jana, i que hagués permès obrir una via de vida i inversió per a la província”.

Des del Partit Popular, ha assenyalat Pallarés, “estem amb el futur de Castelló, amb les oportunitats d’aquesta província i amb la garantia als recursos que mereixen les famílies a les quals defensem”. En aquest sentit, ha assenyalat, “som la veu de Castelló, la que planta cara a les retallades i els càstigs socialistes, perquè per sobre d’aquest maltractament mereix brillar el talent i l’emprenedoria que fa de la província una terra d’oportunitats”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací