Eurocaja Rural inaugura una nova oficina a Busot (Alacant)

502

Actualitat Diària

Busot està situada a 19 quilòmetres al nord d’Alacant, i la seva principal font d’ingressos és el turisme. La nova oficina se situa en el número 31 del Carrer de la Font, compta amb caixer automàtic 24 hores i al seu front es troba l’agent financer Carlos José Cascales Climent. En horari de 9.00 a 14.00 hores, els veïns de Busot i localitats limítrofes trobaran l’atenció personalitzada, pròxima i l’assessorament professional que caracteritzen a Eurocaja Rural, senyals d’identitat de la cooperativa de crèdit.

Així, l’entitat garantirà l’accés a la liquiditat i finançament, així com a una àmplia oferta de productes i serveis, i al seu model híbrid d’atenció personalitzada i banca digital. Autònoms, empreses, administracions públiques i particulars trobaran solucions a la mesura de les seves necessitats.

Eurocaja Rural compta amb gran presència a la Comunitat Valenciana. Aquesta nova incorporació fa que siguin 38 les oficines que la cooperativa de crèdit manté obertes a la regió des de desembre de 2017, on va iniciar la seva marxa, precisament, a la província d’Alacant.

Recentment, Eurocaja Rural s’ha presentat a la licitació de la Generalitat per a la instal·lació de 135 caixers, en localitats de diverses zones rurals de l’interior de la comunitat, que tampoc compten amb oficina bancària.

A més, com a entitat d’economia social, està duent a terme, a través de la seva Fundació, un gran nombre d’accions per a impulsar el desenvolupament econòmic i la competitivitat a la regió, així com per a ajudar a les persones i col·lectius més desfavorits. Per exemple, diumenge que ve, 6 de juny, organitza la seva ‘Carrera Solidària’ en favor de Creu Roja a la Comunitat Valenciana, per la qual el 100% del recaptat serà lliurat a aquesta organització a fi de combatre la pobresa infantil.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací