El PP demana convocar “urgentment” la Conferència de Presidents

395

Actualitat Diària

El senador del GPP i ex president de la C.A. Valenciana, Alberto Fabra, ha assegurat que, des de fa un any, el PP li recorda al Govern que era necessari abordar reformes legislatives per a continuar, “més enllà de l’estat d’alarma”, amb les restriccions que proposessin cada Comunitat Autònoma en funció del nivell d’incidència de la pandèmia que patissin en aquest moment.

Alberto Fabra ha recordat que fa dues setmanes, el ministre de Política Territorial i Funció Pública va dir que les CC.AA. tenen tots els instruments jurídics necessaris per a poder actuar després de l’estat d’alarma, i va confiar tota la seva sort en les propostes coordinades en el Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut i dictades com a Ordre pel Ministeri de Sanitat.

“Des d’aquesta compareixença, -ha dit- i tal com deia el Partit Popular, tots els partits polítics i CC.AA. han urgit a Sánchez a aclarir l’escenari després de l’estat d’alarma” i, no obstant això, “el Govern en cap moment ha trobat una solució alternativa a l’estat d’alarma”.

Segons el parer del senador, “el Govern, o no ha volgut generar un conflicte amb els seus socis de Govern, o no ha volgut donar el seu braç a torçar i acceptar que eren possibles altres solucions, o no ha sabut pel seu grau d’irresponsabilitat i incompetència a l’hora d’abordar aquest tema”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací