Eurocaja Rural també reconeix el talent dels estudiants de la Universitat d’Alacant

429

Actualitat Diària

Eurocaja Rural participa en la XXII Marató d’Ocupació i Emprenedoria virtual organitzada per la Universitat d’Alacant, un fòrum que servirà de punt de trobada a empreses, institucions i universitaris, amb l’objectiu de convertir-se en una porta d’accés al mercat laboral i a l’emprenedoria. Els estudiants poden accedir a l’estand, de manera virtual, a partir de les 10 del matí i fins a les 6 de la tarda, on podran informar-se sobre les oportunitats d’ocupació, plans de carrera i programes de pràctiques oferts per la cooperativa de crèdit.

El conjunt del sector financer ha aprimat les seves plantilles un 31% des de 2010. No obstant això, aquesta entitat ha continuat creixent, expandint-se i consolidant-se fins a superar la xifra dels 1.100 professionals, dels quals, prop d’un 3,5% s’han incorporat des d’el mes de gener passat.

En concret, a la Comunitat Valenciana manté prop de 40 oficines obertes, donant-se la circumstància que les dues últimes inaugurades pertanyen, precisament, a aquesta comunitat. A més, el seu pla d’expansió no discrimina cap localitat per la seva densitat demogràfica o ubicació geogràfica, situant-se també en petites poblacions d’àmbit rural.

D’altra banda, la pandèmia no ha ocasionat cap impacte en aquest procés d’expansió, ni tampoc en la seva activitat diària de servei, ja que l’entitat va adoptar amb celeritat i anticipació les mesures pertinents per a garantir la seguretat i protecció de tots els seus professionals, agents financers, socis i clients, aconseguint obtenir, al juliol de 2020, el Certificat AENOR de Protocol enfront del COVID-19 que garanteix les bones pràctiques en la gestió dels riscos derivats del coronavirus. Serveixi com a exemple la decisió que es va prendre al març de 2020 per la qual, abans que es decretés el primer estat d’alarma, la cooperativa de crèdit havia implantat la modalitat de teletreball al 90% dels professionals de Serveis Centrals.

A més de la cura i motivació dels seus professionals, la Divisió de Recursos Humans i Jurídica de Eurocaja Rural presta especial atenció a la formació interna i als seus processos de selecció, prioritats que expliquen, juntament amb la seva gestió, l’èxit i la consideració d’aquesta entitat com a model en el seu sector.

Aquesta Marató compta amb més de 50 empreses, entitats i institucions col·laboradores, tant públiques com privades, la finalitat de les quals és facilitar l’intercanvi de capital humà, formació i innovació per a iniciar de manera transparent i eficaç l’itinerari professional dels estudiants que aterren al mercat laboral.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací