El polp i la sípia protagonistes aquest mes en Restaurante Mediterraneo

353

Fins al 18 de juny se celebren al Grau de Castelló les IX Jornades Gastronòmiques

Actualitat Diària

Fins al 18 de juny se celebren al Grau de Castelló les IX Jornades Gastronòmiques del Polp i Sepia, organitzades per l’associació Grau Centre Gastronòmic en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelló, dos productes habituals en el dia a dia de Restaurant Mediterraneo.

Serà una ocasió perfecta per a gaudir els suggeriments que el xef Víctor Rodríguez ha creat per a aquesta ocasió, en un menú que només ens costarà 39 euros per persona i que porta un caneló de guisat mariner, un allipebre de polp i un rossetjat de sépia i ‘polp a l’oliet’.

El menú es tanca amb un toc dolç de pastís “mini sacher” amb gelat cremós de taronja.

Però tot començarà res més arribar, posant-nos en mans del cap de sala, To Rodríguez, la rebuda del qual sempre ens donarà la calidesa necessària per a sentir-nos com a casa. La seua presentació del menú també ens aclariran tots els dubtes que puguen sorgir, així com posar el focus d’atenció en allò que el xef a dissenyat per a sorprendre’ns.

Per a maridar aquest menú, tenim a la nostra disposició a Sergio Rodríguez, sommelier expert en vins que ens orientarà sobre el que millor es pot ajustar al menjar i al nostre paladar.

Restaurant Mediterraneo està en passeig Buenavista 46 del Grau de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací