El Planetari del Grau presenta una nodrida programació per als mesos d’estiu

998

Ruiz es mostra satisfeta amb les activitats previstes: “seguim treballant per augmentar les visites amb una oferta d’activitats variades que interesse al públic” 

Actualitat Diària

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Castelló, encapçalada per Verònica Ruiz, ha presentat les activitats que s’han planificat al Planetari per aquest estiu, mantenint els dos eixos dels últims anys, és a dir, la divulgació científica i l’astronomia. A banda, se sumen dues més: la dona i la ciència, i el canvi climàtic. D’aquesta manera els castellonencs i les castellonenques gaudiran d’una programació variada en què podran trobar exposicions, tallers i projeccions astronòmiques. Ruiz, es mostra satisfeta perquè “seguim treballant per augmentar les visites amb una oferta d’activitats variades previstes per a aquest estiu que interessen al públic”.

Exposicions

Durant l’estiu es podran visitar un total de quatre exposicions de contingut científic, musical i astronòmic. Fins al 29 de setembre es podrà gaudir de l’exposició ‘plastiHistoria de la Música’, en la que els visitants coneixeran la història de la música a través de figures de plastilina. També fins aquesta data es podrà visitar una exposició sobre els eclipsis totals de Sol a Castelló entre els anys 1860 i 1905. A més, hi ha dues exposicions residents sobre les Illes Columbretes i sobre Mineralogia i Paleontologia.

Campus d’estiu

De l’1 de juliol al 31 d’agost, els xiquets entre 4 i 12 anys podran gaudir d’una escola d’estiu en la qual es duran a terme una gran varietat d’activitats. La temàtica escollida per al campus d’enguany són les grans missions a la Lluna. Al voltant d’aquesta es realitzaran tallers, projeccions, jocs i treballs manuals. El campus obrirà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. L’aforament és limitat amb un total de 50 places.

Tallers i altres activitats

Totes les vesprades fins al 31 d’agost tindran lloc tallers lúdic-científics que versaran sobre astronomia, la dona i la ciència i el canvi climàtic. Els tallers estan dirigits a un públic infantil de 4 a 12 anys. Tots ells amb entrada lliure. També s’han programat altres activitats com un campus d’estiu, observacions de cel amb telescopi i l’observació de l’eclipsi parcial de Lluna el 16 de juliol. A més, també es realitzaran projeccions astronòmiques amb descomptes als més menuts i als majors de 65 anys. Aquestes projeccions tindran lloc diàriament exceptuant els dilluns.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací