El Pla d’Ocupació Local de Morella incrementa les ofertes de treball enfront de la COVID-19

663

Actualitat Diària

S’acaba la temporada estival a Morella i la ciutat inicia una nova fase del Pla d’Ocupació Local 2020 per a cobrir les diferents tasques que provoca la situació actual a causa de la COVID-19. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Morella ha renovat diferents llocs de treball en els serveis municipals. Tres en la brigada municipal i un en l’àrea de cultura. Així, el consistori pretén cobrir l’increment de tasques produïdes per la pandèmia per a seguir els protocols de seguretat.

A més, l’ajuntament també preveu incorporar més personal a través dels programes Emerge i Avalem de la Generalitat Valenciana. El primer ocuparà a vuit persones, una encarregada i set peons, per a realitzar treballs forestals durant set mesos. El segon busca gent diferents perfils per a reforçar els treballs en les distintes àrees municipals. Així, també s’incrementa l’atenció telemàtica per a gestionar les diferents ofertes de treball a través del correu electrònic aedlmorella@gmail.com i telèfon 964 16 00 34 extensió 3.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “la situació actual provoca un increment dels treballs per a garantir la salut i seguretat de les persones, per la qual cosa hem renovat alguns llocs de treball, així com hi haurà noves ofertes, les quals es publicaran en els pròxims dies”. A més, l’edil ha explicat que “Morella és una ciutat segura i ara al mes de setembre reobrin alguns serveis, per la qual cosa és necessària aquesta nova fase del Pla d’Ocupació Local per a cobrir tots els treballs necessaris”. Finalment, Rhamsés ha recordat que “aquest pla també compta amb les diferents ofertes de treball del teixit empresarial de la ciutat i on el sector privat també pot informar sobre les seues ofertes de treball”.

Escola infantil de Morella
Demà comença l’activitat en l’Escola Infantil de Morella amb la incorporació del professorat i l’alumnat entrarà de manera escalonada els dies tres i quatre. Així, aquest servei seguirà els diferents protocols de seguretat. D’aquesta manera, també ha previst la incorporació d’un perfil tècnic. Així, les persones interessades en aquest lloc s’han d’inscriure al centre Labora de Vinaròs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací