El pioner de la mobilitat zero emissions de Nissan millora en tecnologia i seguretat

582

Actualitat Diària

Nissan reforça l’oferta del seu vehicle elèctric més venut amb l’inici de les vendes del LEAF 2020, que una vegada més marca la referència de la mobilitat accessible de zero emissions.

La conducció elèctrica es torna encara més intel·ligent, ja que el nou LEAF 2020 incorpora nombroses millores de la Mobilitat Intel·ligent Nissan i de seguretat, que complementen les guardonades tecnologies ProPILOT i e-Pedal ja existents. A més de tot un conjunt de prestacions millorades de seguretat i connectivitat que ja estan disponibles per al LEAF, ara els clients també poden gaudir de la incorporació de wifi, Control intel·ligent d’angle mort (IBSI) i retrovisor intel·ligent (IRVM).

El Nissan LEAF és el vehicle elèctric més venut en el món, s’han venut ja més de 500.000 unitats des que es va posar en venda fa ja deu anys. A Espanya, el 15% dels vehicles elèctrics que circulen per les nostres carreteres en un Nissan LEAF.

Connectat a cada pas del camí

En el món modern en constant moviment en el qual vivim, mantenir-se connectat mai havia estat tan important. El LEAF 2020 és el primer vehicle elèctric de Nissan que ofereix els nous serveis opcionals de wifi integrat gràcies a Orange, amb quatre plans opcionals que ofereixen la millor cobertura en autopista i fiabilitat de navegació per a aquells passatgers que devoren les dades[1].

La navegació i les descàrregues d’alta velocitat garanteixen que sempre puguis accedir a arxius importants, sense importar a on et portin les teves reunions de treball. Durant el cap de setmana, aquestes mateixes funcions permeten gaudir de reproducció de vídeo a alta velocitat per a mantenir als nens entretinguts durant les aventures familiars.

Innovació de seguretat

Nissan entén que la seguretat de la família també és primordial, per la qual cosa el LEAF 2020 incorpora millores tecnològiques tant en els models de 40 kWh com en els de 62 kWh, fent més segura la conducció diària. El Control intel·ligent d’angle mort (IBSI) s’inclou de sèrie en tots els nivells; aquesta tecnologia activa els frens automàticament per a mantenir-te en el teu carril quan identifica perills pròxims.

Els models Tekna també inclouen un retrovisor intel·ligent (IRVM) que aporta al conductor una «vista digital» mitjançant una pantalla LCD integrada. Les imatges es transmeten des d’una càmera d’alta resolució instal·lada en la part posterior del vehicle per a obtenir una vista completa i sense obstacles de la part posterior.

La resposta a les demandes dels conductors moderns

La voluntat de Nissan d’incorporar les opinions del consumidor és molt palès en el cas del LEAF 2020. Prova d’això és la columna de direcció amb ajust telescòpic disponible en tots els acabats. És totalment regulable tant en altura com en profunditat, garantint així que els conductors de totes les talles puguin gaudir d’una immillorable posició al volant.

I per a completar l’oferta de millores tecnològiques, el nou LEAF també inclou funcions de monitoratge i control a través de l’aplicació per a telèfon intel·ligent NissanConnect Services. A més de les funcions ja disponibles, com són el control de la càrrega de la bateria i el control remot del climatitzador, els clients del LEAF 2020 també podran bloquejar i desbloquejar les portes des del seu telèfon intel·ligent i configurar alertes intel·ligents com ara notificacions de velocitat.

El LEAF 2020 incorpora la nova opció de color Gris Catana per a la carrosseria, que també està disponible en forma de cridaner disseny bi-to amb el sostre negre.

Helen Perry, directora de Vehicles Elèctrics de Nissan Europa, ha comentat sobre aquest tema: «El Nissan LEAF és el pioner dels vehicles elèctrics per al mercat generalista i continua oferint un gran atractiu gràcies a les noves tecnologies incorporades al model 2020, que resulten l’exemple perfecte de la mobilitat intel·ligent. Aquestes millores reflecteixen les més recents demandes dels clients amants de la tecnologia, al mateix temps que mantenen el preu altament competitiu del LEAF per a garantir que continuï sent un ferm favorit dels clients».

La producció ha començat a mitjan novembre, per la qual cosa els clients no hauran d’esperar molt fins que el LEAF 2020 arribi als concessionaris. Les vendes començaran l’1 de desembre, amb un preu de sortida a partir de 24.700€. El LEAF 2020 és l’última versió del LEAF de segona generació presentat en 2018, que continua sent un dels models de VE més venuts a Europa en l’actualitat.

Per a Laura Serrano, directora de Vehicle Elèctric i Infraestructures en Nissan Ibèria, “Amb més de 500.000 Leaf venuts al voltant del globus, Nissan tenen la base de clients de vehicle elèctric més àmplia del planeta, la qual cosa ens permet escoltar les seves necessitats per a continuar sent els pioners del desenvolupament de la mobilitat zero emissions per a tothom”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací