El Patronat de la Fundació Globalis aprova els comptes de 2019

558

Continua apostant per activitats que giren entorn de l’educació en valors d’emprenedoria i innovació, pel foment del talent i l’ocupabilitat dels joves de la regió

Actualitat Diària

El Patronat de la Fundació Globalis s’ha reunit aquest divendres 19 de juny a la sala de reunions annexa a les oficines de Globalis, a l’avinguda de la Murà, entresol 3B, de Vila-real, i ha aprovat la memòria d’activitats anuals i els comptes de 2019.

Entre altres punts, a més de la Memòria econòmica, el Balanç i el Compte de pèrdues i guanys de l’exercici econòmic de l’any passat, s’ha fet un repàs dels diferents projectes i línies d’actuació que es van dur a terme el 2019 i dels que es duen a terme aquest 2020.

El 2020, la Fundació Globalis continua apostant per activitats que giren entorn de l’educació en valors d’emprenedoria i innovació, pel foment del talent i l’ocupabilitat dels joves de la regió. A més, des de Globalis, com a punt de la Xarxa PI+d+i, s’aposta per la prestació d’ajudes a empreses i emprenedors per a fer créixer el seu negoci.

Aquest 2020 Globalis ha apostat per dur a terme una sèrie de seminaris en línia a causa de la situació provocada per la COVID-19. Aquestes jornades han tractat sobre assumptes tan diversos i quotidians com la nutrició, l’educació o la motivació personal. Per a impartir aquestes sessions s’ha comptat amb professionals i experts de cadascun d’aquests àmbits.

Enguany s’ha optat per adoptar el format de videoconferència per a dur a terme aquesta reunió. S’ha aplicat aquesta mesura a causa de la delicada situació que hui dia es viu, a fi de demostrar la flexibilitat i compromís necessaris en aquests moments.

En la reunió s’ha ratificat la necessitat de continuar apostant pels projectes més destacats, com els Premis Globalis, les bases dels quals han eixit publicades recentment en la pàgina web de la Fundació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací