El nou Nissan Qashqai dóna a conèixer la seva gamma comercial

548

Actualitat Diària

Nissan presenta avui la gamma i preus del líder dels crossover, per a reforçar la seva posició de lideratge en el segment amb una atractiva proposada comercial adaptada a tots els clients del mercat.

Ja són més de tres milions d’unitats les que s’han venut del Qashqai a Europa des que Nissan inventés aquest segment en 2007. A Espanya, són més de 325.000 unitats. Qashqai ha aconseguit ser líder del segment crossover durant 14 anys de manera consecutiva. El segment creat pel Qashqai representa avui en el mercat espanyol el 30% del total.

Per a aquesta nova generació, Nissan ha conservat els principis rectors que han impulsat el concepte, el disseny i el desenvolupament de les dues generacions anteriors del Qashqai: disseny elegant, carrosseria millorada i motorització eficient, tot això combinat amb una gran qualitat i una experiència de conducció digna d’un segment superior. Gràcies a la nova plataforma CMF-C de l’Aliança, una mostra d’enginyeria avançada, innovació i tecnologia punta, el nou Qashqai torna a pujar el llistó del segment crossover i així els clients podran beneficiar-se de tots d’aquests atributs.

Acabats ja coneguts

Havent escoltat els nostres clients, hem concebut una gamma fàcilment recognoscible pels seus noms, ja que són els mateixos de la generació anterior (Visia, Acenta, N-Connecta, Tekna i Tekna+) però aportant-los més valor perquè resulti encara més atractiva a un nombre més ampli de clients, oferint més tecnologia i més seguretat des del primer nivell d’acabat.

Així, el Visia, ja munta de sèrie fars davanters i darreres Full Led, control de creuer adaptatiu amb reconeixement de senyals de trànsit, pantalla TFT de 7”, 7 coixins de seguretat (incloent el central entre seients), activació automàtica de llums o el fre d’estacionament automàtic amb assistent en arracada entre altres elements destacables.

Val la pena destacar que des de l’acabat Visia, el nou Nissan Qashqai presenta l’equipament de seguretat més complet de la seva categoria. Trobem, de sèrie, sistemes de seguretat activa com el Sistema de frenada predictiva d’emergència amb detecció de vianants i ciclistes, el sistema d’avís de sortida de carril amb prevenció o el sistema de detecció d’angle mort.

L’acabat Acenta incorpora a majors les llandes d’aliatge de 17”, la pantalla central de infoentretenimiento de 8” amb connectivitat Android Acte i Apple Carplay, clau intel·ligent i càmera de visió posterior.

L’equilibri en la gamma el representa la versió N-Connecta, que afegeix a l’anterior, llandes d’aliatge de 18”, Pantalla central de 9”, instrumentació digital de 12’3”, assistents de Google home i Amazon Alexa, connexió wifi i accés a l’aplicació de serveis connectats Nissan Connect Services, cambra 360 i cristalls tintats.

Per a aquells clients que volen anar encara un pas més enllà està la versió Tekna, que incorpora llandes d’aliatge de 19”, projecció de dades en el cristall (Head-Up Display de 10’8”), l’assistent de conducció Pro-PILOT sincronitzat amb el navegador i els missatges de trànsit per a adaptar la velocitat i la ruta a les condicions reals de la carretera, intermitents i fars antiboira LED o obertura elèctrica mans lliures de la porta gran posterior.

I per als qui tot això no és suficient, hem dissenyat la versió Tekna+, que inclou tot el que una marca com Nissan és capaç d’oferir a tots els nivells en un crossover del segment, des de les imponents llandes de 20” o el sostre panoràmic a l’impressionant àudio BOSE amb 10 altaveus i l’experiència d’uns seients davanters elèctrics vinculats amb la clau intel·ligent, entapissats en pell nappa i amb massatge.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací