El Nissan Ariya ja ha aterrat a Barcelona per a la seva promoció en Europa

693

Actualitat Diària

Unes poques unitats de producció del recentment presentat Nissan Ariya acaben d’aterrar a Barcelona per a satisfer l’interès aixecat en els clients del vell continent.

“És una tremenda satisfacció tenir aquestes unitats de Ariya a Europa. Algunes seran utilitzades en presentacions estàtiques i altres seran destinades a proves dinàmiques en les instal·lacions de Nissan” va declarar Helen Perry, Màrqueting Manager de Vehicles Elèctrics de Nissan Europa.

“Al natural podem apreciar la bellesa del cotxe, i estem ansiosos de poder compartir més detalls sobre el Ariya en els pròxims mesos”, va afegir Helen Perry.

Amb 5 versions disponibles en el mercat europeu, el nou crossover 100% elèctric de Nissan s’ajusta perfectament a les necessitats del client europeu. El Nissan Ariya estarà a la venda en els concessionaris europeus en la segona meitat de 2021.

Francesc Corberó, director de Comunicació de Nissan Ibèria ha tingut ocasió de presenciar el unboxing de les unitats: “el nou Nissan Ariya representa un salt quàntic en disseny i tecnologia respecte al que hi ha en el mercat europeu avui dia. Els més de 10.000 clients que han mostrat el seu interès en el model sens dubte quedaran impressionats quan puguin veure el cotxe al natural. El Nissan Ariya ve a reforçar la presència de Nissan en el mercat europeu de crossovers amb una proposta 100% elèctrica i 5 combinacions de motor i transmissió adaptades a les necessitats de cada client”.

El Nissan Ariya va ser presentat a nivell mundial el passat 15 de juliol en el Nissan Pavilion de Yokohama i és el primer crossover elèctric de Nissan. Compta amb 5 nivells de potència, de 160 a 290 kW, dues grandàries de bateria amb 63 i 87 kWh útils que permeten aconseguir els 500 km d’autonomia segons cicle combinat WLTP i l’última evolució de la tecnologia de transmissió 4×4, la Nissan AWD e-4ORCE.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací