El mes de l’Avellana potencia el turisme i l’economia de Benassal fins el 3 de novembre

616

Actualitat Diària

Benassal viu durant aquest mes d’octubre i fins al 3 de novembre diverses activitats englobades dins del mes de l’Avellana.
D’aquesta forma, aquest dissabte s’han dut a terme diverses activitats amb el fruit sec com a protagonista que han reunit desenes de veïns, veïnes i visitants.
La ruta guiada pel paisatge dels avellaners organitzada per Itinerantur va ser un gran atractiu durant el matí i va mostrar als presents diverses curiositats sobre l’avellana. A la vesprada, Paula Miralles va dur a terme una xarrada sobre l’avellana en la dieta i va comptar algunes de les realitats i mites sobre el fruit sec i el seu valor gastronòmic.
Així mateix, durant tot el cap de setmana es va poder gaudir de l’exposició “L’Avellana: Un fruit de tardor” en l’Oficina de Turisme i es van oferir menús especials elaborats amb avellana en els restaurants i bars del municipi.
Cal recordar que durant tot aquest mes es poden adquirir productes realitzats amb avellana en comerços i establiments locals, degustar plats amb avellana en els bars i restaurants i visitar l’exposició de l’Oficina de Turisme de la Mola en horari habitual d’obertura.
Per a més informació sobre el mes de l’Avellana de Benassal i pròximes activitats consultar amb l’Oficina de Turisme.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací