El Mercat del Dilluns reobri amb 60 llocs d’alimentació

576

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Castelló ha reobert hui el Mercat del Dilluns amb uns 60 llocs d’alimentació i amb totes les mesures de seguretat i higiene en compliment de la normativa sanitària per a la prevenció de la covid-19. El regidor d’Innovació Comercial, David Donate, ha visitat aquest dilluns el recinte i ha destacat el compromís del consistori en assumir la gestió de l’organització d’aquest mercat tradicional després de la liquidació de l’empresa concessionària.

“Hui iniciem un nou camí cap a la gestió municipal del Mercat del Dilluns, obrint un període de regularització de la mà dels venedors”, ha indicat Donate. El regidor d’Innovació Comercial ha destacat que la reobertura aquest dilluns ha sigut possible gràcies al treball coordinat de les àrees d’Infraestructures, Neteja i Seguretat Ciutadana. “Hem reobert el recinte després d’una minuciosa desinfecció i amb un desplegament de seguretat conjunt de Policia Local i Protecció Civil, que ha garantit les mesures d’higiene en compliment de la normativa sanitària per a evitar la propagació de la covid-19.

El regidor d’Innovació Comercial ha destacat a més que la reobertura d’aquest mercat, cent dies després que es decretara l’estat d’alarma, suposa un impuls i un suport a les famílies que, amb aquesta reobertura, han tornat a l’activitat. “Aconseguim a més recuperar un espai per a la venda de productes de proximitat i de qualitat per als veïns i veïnes de Castelló”, ha apuntat.

El Mercat del Dilluns ha reobert amb quasi un centenar de llocs d’alimentació (el tèxtil s’incorporarà a partir del 6 d’abril). En els accessos s’ha repartit gel hidroalcohólic i s’ha controlat el compliment de les mesures sanitàries.

Donate ha recordat que l’Ajuntament de Castelló ha pogut reobrir el Mercat del Dilluns després de recuperar la gestió del Recinte de Fires i Mercats després de la liquidació de la concessionària. “Una vegada hem fet aqueix pas, hem accelerat totes les gestions i realitzat diverses reunions amb els venedors per a reobrir al més prompte possible i amb totes les mesures de seguretat”, ha indicat. 

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací