El IVASS estudia noves eines d’intervenció cognitiva en persones amb diversitat funcional

452

Actualitat Diària

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat l’increment de les reserves del mercat britànic a les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana per al pròxim estiu, que aconsegueixen ja el 45% de l’habitual, segons les dades que li han traslladat aquest dijous representants de l’Associació Britànica d’Agències de Viatges (ABTA, en les seves sigles en anglès), el major operador turístic de Gran Bretanya.

Puig ha mantingut una reunió telemàtica amb el director executiu de ABTA, Mark Tanzer, i amb la directora de Relacions amb la Indústria, Susan Deer, de la mateixa associació, en el marc de la celebració virtual de la fira World Travel Market de Londres, una de les més importants del món. A la trobada ha assistit també el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer.

El president ha assenyalat que, malgrat les circumstàncies actuals, les últimes dades sobre el comportament del principal emissor de turistes estrangers a la Comunitat són positius, i ha subratllat els esforços realitzats pel sector turístic en aquests últims mesos per a fer del territori valencià un destí segur i de la major qualitat.

En declaracions realitzades després de la reunió, el president ha plantejat a més la necessitat d’establir corredors turístics regionalitzats que tinguin en compte la situació epidemiològica i assistencial particular de les comunitats autònomes i les diferents regions europees.

El cap del Consell ha subratllat que, per a la Comunitat Valenciana, “el mercat britànic és fonamental perquè representa un terç dels nostres emissors”, al mateix temps que ha advocat per mantenir “un diàleg permanent i profitós per a preparar la nova temporada turística”. A més, ha indicat que les expectatives de comptar amb una vacuna amplien les perspectives favorables, aspecte en el qual ha coincidit amb els membres de l’associació britànica.

Els responsables de ABTA han destacat al president de la Generalitat la fidelitat del turisme britànic cap a la Comunitat Valenciana i li han aportat dades que així ho avalen, com l’increment de reserves per al pròxim estiu, que representen ja 45% de l’habitual.

El màxim responsable del Consell ha aprofitat la reunió per a expressar la seva confiança que Benidorm albergui en 2022 la convenció anual de ABTA.

L’Associació de Touroperadores Britànics organitza anualment una convenció (Annual Travel Convention) que atreu a una mitjana de 600 delegats i delegades de tot el món, membres de ABTA (principalment operadors turístics i agències de viatges britàniques), a més de línies aèries, oficines de turisme i altres empreses i organismes implicades en el sector turístic internacional.

L’edició d’aquest any 2020 prevista a Marràqueix entre el 5 i 7 d’octubre, ha estat ajornada fins a 2021 a causa de la COVID-19.

La ABTA es va crear en 1950 per 22 empreses líders en turisme i en l’actualitat té més de 4.300 empreses de viatges com a membres de l’associació. Entre els seus membres es troben els principals operadors turístics que operen en aquest país, així com petits operadors especialitzats, agències de viatges independents, centres de vendes per telèfon, centres de reserves per internet i agències de viatges tradicionals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací