El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna a Borriana el 12 de desembre

384

Actualitat Diària

El guitarrista i compositor Pedro Navarro torna a Borriana amb un espectacle que inclou banda i dansa flamenca, en un concert que tindrà lloc dissabte que ve 12 de desembre a les 20 hores al Teatre Payà. Tot un esdeveniment narrat amb una guitarra internacional abraçada al flamenc i a la música moderna.

Després del seu retorn del Festival de Guitarra de Venècia el passat mes d’octubre, Pedro Navarro torna al Teatre Payà per a presentar els temes de creació pròpia davant el seu públic més fidel.

Serà un espectacle en què es mesclarà la fusió de la dansa flamenca de la ballaora internacional borrianenca Ana Llopis, amb la banda del guitarrista de Nules i on es podran escoltar temes propis a les mans del guitarrista internacional.

Abans de l’actual pandèmia de la Covid-19, el guitarrista havia recorregut els cinc continents, passant per ciutats tan dispars com Nova York, Chicago, Kansas City, Albuquerque, Los Angeles, Sidney, Canberra, Roma, París, Estocolm, Dar es Salaam, Yaoundé, Guayaquil, Madrid, Ottawa, Mont-real, Calgary, Edmonton, Ille de Re, Vendôme, Sofia, i Sozopol.

En paraules del guitarrista «em trobe il·lusionat en tornar als escenaris de la nostra terra», després d’haver hagut de suspendre concerts a Singapur, el Japó, el Canadà, els Estats Units i altres cites a tot Espanya, durant aquest 2020.

L’edil de Cultura ha mostrat la seua satisfacció per “comptar amb l’estrena d’un espectacle d’un artista de la categoria internacional i de la qualitat musical de Pedro Navarro, en què a més participa la balladora internacional borrianenca Ana Llopis”.

La venda anticipada d’entrades encara està disponible i demà dijous de 17h a 19h en Buraudio (Escorredor, 58) es poden adquirir les localitats per al concert al preu de 5€ en platea i 4€ en l’amfiteatre. L’esdeveniment estarà adaptat a la normativa sanitària vigent.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací