‘El dolçainer de Tales’ de Xarxa Teatre recala a la ciutat pels 30 anys de la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Trull

Els Penyistes de la ciutat han mostrat les seues habilitats en aquesta jornada en una divertida Gimcana a la Fira gastronòmica

851

Els Penyistes de la ciutat han mostrat les seues habilitats en aquesta jornada en una divertida Gimcana a la Fira gastronòmica

Actualitat Diària

Els Penyistes de Vila-real han mostrat les seues habilitats en aquesta jornada de les festes de la Mare de Déu de Gràcia i és que la Comissió de Penyes, dins dels actes del programa pel seu 40 aniversari, ha organitzat una divertida Gimcana a la Fira gastronòmica.

Per altra banda, a les 19.00, ha tingut lloc la reprensentació d’un del clàssic de la companyia de teatre al carrer de Vila-real, Xarxa Tearte, ‘El dolçainer de Tales’ ha aterrat a la ciutat per a celebrar els 30 anys de la Colla de Dolçainers i Tabaleters El Trull, tan present en els actes tradicionals de la ciutat. L’esperctacle ha comptat amb la col·laboració dels gegants de la ciutat i grups de danses local. sL’activitat s’emmarca dins de ‘Jugant, jugant’.

Actes taurins

Hui a la vesprada s’hi ha celebrat el Bou per la vila amb dos caps de bestiar patrocinat per l’ACT Amics del Bou i per la Comissió de Penyes. I a la nit, tancament de bou embolat a partir de les 23.00 dels animals de la vesprada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací