El Corte Inglés reordena la seva plantilla i tanca el ERE amb un 20% més de baixes voluntàries

433

Actualitat Diària

El Corte Inglés conclou el pla de reordenació de la plantilla complint els objectius de baixes voluntàries i en un marc de pau social. El procés ha conclòs en tot just dos mesos des que es va comunicar als sindicats aquest pla i es van iniciar les negociacions pertinents. Tot el procés s’ha desenvolupat en un clima de consens.

En aquest sentit, el nombre d’empleats que s’han sumat a la iniciativa de baixes voluntàries ha superat en més del 20% la xifra inicial de 3.292 persones acordada per l’empresa i els sindicats (CC.OO., Fasga, Fetico i UGT). A partir d’ara s’inicia un procés d’anàlisi de sol·licituds, tramitació de les baixes voluntàries i ajust de la plantilla.

Han quedat fora d’aquest pla els majors de 50 anys, ja que són els qui, en principi, podrien trobar més dificultats per a recol·locar-se. També estan exclosos els que tenen contracte eventual o de dies solts.

El Corte Inglés buscarà les millors condicions possibles per als empleats que hagin decidit desvincular-se de la companyia i per això ha contractat dues empreses de prestigi (LHH i ManpowerGroup) perquè ajudin els treballadors sortints a trobar una nova ocupació en funció del seu perfil i interessos professionals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací