El Corte Inglés i els nens de Màster Xef Júnior 8 lliuren joguines a la Fundació Aladina

611

Actualitat Diària

El Corte Inglés ha lliurat, al costat del programa Màster Xef Júnior 8 de Televisió Espanyola, 32 palets de joguines a la Fundació Aladina. Aquestes joguines aniran destinats als nens malalts de càncer de 40 hospitals de diverses ciutats de tota Espanya, entre els quals figuren l’Hospital Universitari La Fe, l’Hospital Clínic de València, l’Hospital Vithas Verge del Consol, l’Hospital Vithas 9 d´octubre, l’Hospital Vithas Aigües Vives, l’Hospital Universitari d’Alacant, el centre Vithas Elx i l’Hospital Vithas Rei Sr. Jaume de Castelló. Actualment la Fundació Aladina es troba present i treballa de manera activa en 16 hospitals espanyols.

La companyia va posar a la disposició del programa Màster Xef Júnior 8 de TVE la botiga de joguines del centre del Bercial, en la localitat madrilenya de Getafe, per a gravar aquesta acció solidària en la qual van participar els nens de la vuitena edició d’aquest reeixit espai de TVE. Els petits participants van tenir 2 minuts per a recórrer la botiga de joguines amb carros de compra i omplir-los amb el major nombre de joguines possible durant aquest curt període de temps.

El resultat, 11 carros de compra replets de tota mena de joguines, l’equivalent a 32 palets, o cosa que és el mateix, més de 500 joguines per a nens de 40 hospitals de diverses ciutats de tota Espanya.

Donació de joguines

El Corte Inglés ha realitzat aquest Nadal la major donació de joguines de la seva història amb el lliurament d’uns 50.000 joguines a diverses ONG’s i associacions que operen en diferents àmbits amb l’objectiu que aquest Nadal nens, adolescents, majors i famílies al complet puguin gaudir de moments entranyables. La companyia ha organitzat aquestes setmanes el dispositiu logístic per a fer el lliurament d’aquestes joguines.

Diverses ONG’s i associacions, entre elles A Compartir, Aladina, Créixer Jugant, Bombers Ajuden o L’Ànec Groc, estan rebent ja les joguines i ells seran els qui s’encarreguin de la seva distribució entre les famílies i col·lectius amb els quals col·laboren.

La joguina, considerat com un element essencial en la vida dels nens, és per a El Corte Inglés aquesta figura que afegeix màgia i emoció a l’aprenentatge sobre la vida, com funcionen les coses i les relacions amb els altres.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací