El Corte Inglés avança a avui dijous 25 de juny les rebaixes d’estiu en tots els centres comercials

574

Actualitat Diària

El Corte Inglés avança a avui dijous 25 de juny les rebaixes d’estiu en tots els centres comercials d’El Corte Inglés amb importants descomptes i grans promocions. En la pàgina web de la companyia, les rebaixes han començat avui a les 9 del matí.

El Corte Inglés avança uns dies les seves rebaixes més especials amb un doble objectiu. En primer lloc, perquè els clients puguin realitzar les seves compres de forma assossegada, sense aglomeracions i amb un major espai disponible en botiga per a passejar i perdre’s pels departaments d’una manera més tranquil·la. D’altra banda, es pretén que els clients puguin anticipar les seves compres i equipar-se completament per a aquest estiu, abans que comencin les vacances.

Enguany el claim de la campanya és “Nous temps. Noves rebaixes”. Precisament les primeres rebaixes després del període de confinament vénen marcades per uns nous temps en els quals se’ns ha marcat una nova distància social, i en la qual busquem espais amplis i assegurances. Els centres d’El Corte Inglés estan adaptats a la nova situació actual i per a això en els centres s’han establert nous criteris d’implantació de mobles i articles amb l’objectiu de crear un entorn amb espais més amplis per al client, que afavoreixi el trànsit dels mateixos i eviti possibles aglomeracions. L’interior dels centres comercials es troba perfectament senyalitzat seguint un protocol de prevenció i seguretat.

Per això, per al concepte creatiu d’aquesta campanya, desenvolupada per El Corte Inglés, s’ha buscat en tot moment posar de manifest el canvi social que està vivint la ciutadania i la societat en general a causa de la situació generada per la pandèmia. Aquest canvi està afectant directament en els hàbits de consum del client. D’aquesta manera, es mostra com El Corte Inglés s’adapta a les necessitats de la societat i emmotlla la seva oferta comercial a les noves circumstàncies. “Nous temps, noves rebaixes” és el claim triat per a la campanya i sota aquest concepte, s’ha jugat en l’espot i en les gràfiques, on veiem als models “guardant distància entre ells” com ocorre avui al carrer. Amb això s’ha volgut crear l’efecte de simetria i mirall.

En l’oferta comercial, destaquen articles de moda, llar, oci i accessoris, incloent articles per a tots els pressupostos. Entre els productes més demandats figuren els que componen l’equipament per a les vacances, vestits de bany i accessoris per a la platja i la muntanya. També sobresurten les peces de moda, bosses, sabates i sandàlies i altres complements, així com productes per a la llar. El Corte Inglés ha preparat una àmplia gamma de productes a preus molt atractius en totes les seves àrees de venda. Des del començament de les rebaixes es poden trobar grans descomptes, amb fins a un 50% en més de 20.000 signatures.

La companyia manté els seus senyals d’identitat i ofereix els serveis habituals durant el període de rebaixes: personal especialitzat en totes les àrees de venda, facilitats de pagament, personal shopper, carta de compres, etc. Així mateix, El Corte Inglés compta amb una sèrie de nous serveis per a la compra online, entre ells el Clic&Express que permet rebre la mercaderia en menys de dues hores o en el tram horari que triï el client; el Clic&Collect per a la recollida en el centre comercial que l’usuari desitgi, i el Clic&Car per a recollir amb el cotxe la compra del supermercat.

La companyia posa de nou a la disposició dels clients i ara més que mai, un ampli ventall de productes amb grans descomptes i serveis que s’adapten a tota mena de pressupostos. El Corte Inglés està, des dels seus inicis, molt pendent de les necessitats de la societat, i per això està adaptant la seva oferta comercial a les noves circumstàncies, amb articles i preus per a totes les butxaques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací