El Consorci de la Desembocadura del Millars repararà les balises de la Ruta Botànica destrossades per actes vandàlics

591

Actualitat Diària

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars format pels Ajuntaments de Borriana, Almassora, Vila-real, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana repararà d’ací a poc temps un tram format per 8 balises de fusta d’uns 15 metres i destrossades en actes vandàlics. La tanca destruïda estava formada per 8 pals de fusta ancorats a terra amb una base de ciment i units amb cordes gruixudes o travesses de futa.

Els vàndals van arrancar algunes de les balises i les van llançar al riu Millars. Cal tindre en conter que aquesta zona alta de la ruta botànica ubicada al marge dret del riu, en el terme de Vila-real es transitada a diària per desenes de caminants, esportistes i ciclistes. Precisament la zona destrossada és una de les més estretes i perilloses de la senda.

El Consorci gestor del Paisatge Protegit de la Desembocadura del riu Millars demana precaució als usuaris d’aquesta zona de la ruta botànica ubicada a prop del Molí de l’ermita fins que de seguida s’escometen els treballs de reparació per part de la brigada de manteniment.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací