El Consell reforçarà el bus d’Almassora a l’UJI i connectarà la platja amb l’estació de Castelló

622

La Conselleria accepta totes les al·legacions municipals per a millorar el servei de transport públic

Actualitat Diària

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha celebrat que la Conselleria de Vertebració del Territori haja acceptat les al·legacions presentades pel consistori per a la millora del transport públic. D’aquesta forma, l’autobús amb destinació a l’UJI, ampliarà la seua oferta en hores punta “per la gran demanda d’usuaris en aqueixa franja horària”. A més, el gabinet que dirigeix María José Salvador ha admés la prolongació de l’autobús a la platja a l’estiu amb sis trajectes d’anada i volta tots els dies.

La primera edil va redactar en el seu moment les al·legacions per a millorar la planificació del Consell en funció de les demandes dels usuaris del transport, peticions que el gabinet autonòmic ha acceptat íntegrament, tal com recull el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana en la resolució del projecte de servei públic de transport en l’àrea Castelló Metropolitana Sud.

D’una banda, el consistori va indicar que en el projecte no apareix l’actual línia Almassora-Platja d’Almassora que es presta durant els mesos de juliol i agost entre el nucli urbà i el districte marítim. L’Ajuntament va sol·licitar la seua inclusió i, tal com ha acordat el Consell, “la línia d’Almassora es prolongarà amb sis d’anada i volta tots els dies durant els mesos de juliol i agost”.

D’aquesta forma, la línia 3 autobús per la platja a l’estiu quedarà així: platja de la Torre, camí Benafelí, Almassora, CV-18, avinguda de València i estació d’autobusos de Castelló. Sis trajectes d’anada i altres sis de tornada de dilluns a diumenge permetran millorar el transport públic des de primera hora fins a última del dia. Els nous horaris ja estan a la disposició dels usuaris en la pàgina web de la Conselleria de Vertebració del Territori i, en breu, en les plataformes de comunicació del consistori.

D’altra banda, l’alcaldessa va sol·licitar “augmentar oferta en la franja horària de 7.00 a 8.30 hores amb destinació a l’UJI per la gran demanda d’usuaris en aqueixa franja horària”. En aquest cas, la Conselleria de Transport també atén la petició municipal en augmentar “ el servei en la franja horària de 7.00 a 9.30 hores”, quan l’autobús passarà d’una freqüència cada 30 minuts a 20 minuts.

Una altra de les millores del servei passa per incorporar una parada en l’estació d’autobusos de Castelló, de manera que els usuaris tindran a escassos metres connexió amb la línia de tren de Rodalia, el TRAM i autobús. D’aquesta forma, l’itinerari fins a la Universitat Jaume I circularà per la CV-18, l’avinguda de València, l’estació i el campus universitari.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací