El Consell posarà en marxa una nova Tourist Info a l’Estació de Castelló

495

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló de la Plana per al desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info, a través del manteniment i actualització en aquesta xarxa de les oficines d’informació turística del municipi.

Turisme Comunitat Valenciana col·laborarà amb l’Ajuntament amb la quantitat màxima de 4.000 euros per a l’adequació i millora de la xarxa d’oficines Tourist Info de Castelló.

Mitjançant aquest acord s’incorpora una nova oficina d’atenció turística de la ciutat de Castelló a la Xarxa Tourist Info que es denomina Tourist Info Estació de Castelló. Aquesta nova oficina se situa en una infraestructura estratègica com és l’estació de l’AVE de Castelló de la Plana.

Així, Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament es comprometen a prestar-se col·laboració mútua en el desenvolupament del programa de la Xarxa Tourist Info, cooperant en la incorporació, el funcionament i l’operativitat plena de les oficines d’informació turística situades en el municipi (Tourist Info Castelló, Tourist Info Estació de Castelló i Tourist Info Castelló-Gurugú), que quedaran integrades en la Xarxa Tourist Info de la Generalitat.

El programa Tourist Info té per finalitat oferir un ampli servei d’informació de l’oferta turística de la ciutat de Castelló de la Plana, a més del conjunt de productes turístics de la Comunitat Valenciana.

Per part seva, l’Ajuntament de Castelló de la Plana es compromet a sostenir econòmicament i materialment les oficines Tourist Info de la localitat i afrontar la totalitat de les despeses corrents i del personal necessari per al funcionament.

També a aportar el personal informador turístic per a la prestació del servei d’informació al turista; a mantenir la imatge de les oficines de turisme d’acord amb la resta de la Xarxa Tourist Info; així com a participar en els objectius de qualitat de la Xarxa Tourist Info i en els seus sistemes de recollida i intercanvi d’informació estadística, estudis o avaluació del servei.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací