El Consell i la Federació Valenciana de Enoturismo de la Comunitat Valenciana col·laboren en l’impuls d’accions de promoció

1045

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Valenciana de Enoturismo de la Comunitat Valenciana per a donar suport a accions de promoció de la destinació turística Comunitat Valenciana durant 2019.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, a través de Turisme Comunitat Valenciana, destina 50.000 euros perquè la Federació Valenciana de Enoturismo de la Comunitat Valenciana duga a terme accions de promoció del producte enoturístico de la Comunitat.

En concret, mitjançant aquest conveni de col·laboració es duen a terme accions de comunicació, promoció online i off line, a més d’altres accions de promoció i comercialització de la destinació Comunitat Valenciana.

Cal destacar que dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat. Es tracta de posar en valor el potencial vitivinícola de la Comunitat Valenciana amb una clara visió turística, que servisca d’element de dinamització econòmica per a la Comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací