El Consell i Fira València col·laboren per a la promoció de la gastronomia i el turisme actiu en la Comunitat

1221
Els Coents de Borriana tornen a triomfar en la seua segona participació en Gastrónoma 2017

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i Fira València per a promocionar i impulsar el turisme gastronòmic i esportiu per import de 120.000 euros.

El conveni preveu la realització d’un gran congrés gastronòmic en el marc del certamen Gastrònoma 2019. Turisme Comunitat Valenciana destinarà 114.000 euros a Fira València per a la contractació dels ponents i professionals gastronòmics, a més del personal tècnic necessari per a l’esmentat congrés. Igualment s’encarregarà del muntatge d’escenaris i diversos espais com els de “Cuïna Central”, “Ruta de la Seda”, “Corner de l’Arròs” o #PanDeVerdad i realitzarà la campanya promocional corresponent.

El conveni inclou també la promoció del turisme actiu i esportiu a través dels circuits BTT de la Comunitat Valenciana, de manera que es destinen 6.000 euros a Fira València per al muntatge promocional previst per al certamen VLC BIKE’S.

Turisme Comunitat Valenciana té al seu càrrec l’impuls i l’execució de la política turística de la Generalitat en relació amb la promoció de la qualitat i la innovació, el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià.

Així mateix, potència l’oferta, per mitjà del suport a la comercialització, la informació i la difusió del producte turístic de la Comunitat Valenciana, i en general, a la realització de les activitats necessàries per a una millor promoció de l’oferta turística de la Comunitat Valenciana.

Fira València preveu diferents accions per a la promoció del turisme gastronòmic, turisme actiu i esportiu a la Comunitat Valenciana

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací