El Consell i el Palau dels Arts col·laboren per a impulsar el turisme cultural en la Comunitat

1083

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau dels Arts “Reina Sofia” per a la realització d’accions de promoció i màrqueting per a impulsar el turisme cultural en la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i màrqueting de la cultura amb un import màxim de 370.000 euros.

Per part seva, la Fundació Palau dels Arts “Reina Sofia” es compromet a realitzar diferents accions de promoció i màrqueting, entre les quals destaca el concert extraordinari del pianista Lang Langque va tenir lloc el mes de març passat.

A més, mitjançant aquest conveni es durà a terme una campanya publicitària d’anuncis i articles en les revistes especialitzades i en mitjans de premsa generalista, tant de la Comunitat Valenciana com nacionals i internacionals, dels espectacles programats en 2019, així com de la programació de la temporada 2019-2020.

Així mateix, la Fundació Palau dels Arts durà a terme missions comercials i promocionals del Palau dels Arts en mercats internacionals. En concret, presentarà la temporada 2019-2020 en una ciutat de la Xina en una acció que comptarà amb la presència del director artístic dels Arts i la participació del Centri de PerfeccionamentPlácido Domingo del Palau dels Arts.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme cultural.

Cal destacar que el turisme cultural a més de ser un producte turístic, que inclou una variada oferta d’activitats i recursos, suposa un reforç important per a les destinacions turístiques de sol i platja i fins i tot de la percepció turística de la Comunitat en el seu conjunt.

D’aquesta manera, el turisme cultural exerceix un valor positiu per a la marca, ampliant i potenciant la força de la destinació, d’acord amb les tendències actuals de la demanda que cada vegada té major interès a incorporar valors culturals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací