El Col·legi de Metges de València serà punt de vacunació per al personal facultatiu privat

703

Actualitat Diària

El Col·legi Oficial de Metges de València (ICOMV) serà punt de vacunació per al personal mèdic d’exercici privat, segons s’ha acordat durant la reunió que la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha mantingut aquest matí amb la Dra. Mercedes Hurtado i el Dr. Pedro *Ibor, presidenta i vicepresident de la institució col·legial.

Durant la trobada, els representants del ICOMV han exposat que es vacuni al col·lectiu de professionals de la sanitat privada amb la mateixa prioritat que a la resta del personal mèdic, que treballa en primera línia, i han ofert la seu col·legial com a infraestructura on fer-ho.

D’aquesta manera, una vegada ultimada la logística i contrastats els llistats del personal a vacunar, la Conselleria desplaçarà a professionals d’infermeria i tècnics al ICOMV per a procedir a immunitzar als metges d’exercici privat que manquen de mútua i que constin en la relació elaborada pel Col·legi de Metges de València.

El procés de vacunació es realitzarà seguint els criteris definits pel Ministeri de Sanitat de manera coordinada amb les Comunitats Autònomes.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací