El circuit Sonora porta programació nadalenca i familiar a Vinaròs, Canals i Alzira

410

Actualitat Diària

L’Institut Valencià de Cultura presenta tres nous concerts de Sonora, el circuit de la música valenciana que porta per tot el territori els guanyadors i finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. En aquesta ocasió, les parades del circuit portaran a Vinaròs (Baix Maestrat), Canals (la Costera) i Alzira (Ribera Alta) tres propostes musicals nadalenques.

Dimecres 23 de desembre a les 20.30 hores, l’Auditori Municipal de Vinaròs acollirà el concert d’Èlia Casanova i la Tendresa, una proposta que ens parla de l’amor i totes les seues mutacions: l’apassionat, l’innocent o el dolor de la seua absència. Al voltant d’aquest concepte gravita ‘L’universo sulla pelle’, l’últim projecte de la formació de música antiga liderada per la soprano, que recupera en aquesta obra composicions del primer barroc italià en què es desdibuixen les línies entre sentiments i sensacions.

Aquestes festes, Sonora portarà també programació musical familiar, amb dos concerts a Canals i Alzira el 28 de desembre. La Pop, la Petita Orquestra Peiotaire arribarà al Centre Cultural Papa Calixte III de Canals a les 18.30 hores amb una de les propostes més imaginatives de la música familiar actual. En dos discos i centenars d’actuacions han actualitzat la nostra tradició, barrejant-la amb músiques d’altres parts del món i expressant-la amb instruments bojos.

El mateix 28 de desembre, Ramonets, la gran revelació de la música familiar dels últims anys, estaran a la Casa de la Cultura d’Alzira a les 18.30 hores: van nàixer com una versió de les llegendes del ‘punk’ amb lletres adaptades a xiquets i xiquetes, però el seu repertori ha crescut tant en tres discos que s’han enlairat. Les cançons de Ramonets transmeten valors com la igualtat i el respecte, amb un llenguatge que connecta amb el públic més jove i un espectacle que gaudeixen pares i fills.

L’accés als concerts és lliure, però per les mesures de seguretat i aforament per la COVID, és necessari inscriure’s per a reservar les invitacions mitjançant el formulari del web ‘circuitsonora.com’ o contactant directament amb els ajuntaments.

El circuit Sonora

Sonora, el circuit de la música valenciana, naix en 2019 amb la intenció de portar als finalistes i guanyadors dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana en un cicle de concerts per tot el territori valencià. Enguany, Sonora s’allarga des del 25 d’octubre fins al 13 de març de 2021.

En aquesta segona edició, Sonora comptarà amb 28 concerts de 41 artistes a 28 localitats valencianes, totes elles integrades al Circuit Cultural Valencià. El circuit Sonora tindrà parada a Cheste, Sueca, Ondara, Sollana, Monòver, Guardamar del Segura, Ontinyent, Gandia, Bellreguard, Manises, Benlloc, Alzira, Canals, Picanya, Villena, Dénia, Tavernes de la Valldigna, Elx, Almassora, Sagunt, Aielo de Malferit, Silla, Bocairent, Sant Mateu, Carcaixent, Vinaròs, Llíria i la Pobla de Vallbona.

Pel que fa als artistes que participen en aquesta edició de Sonora, són Canta Canalla, Ales Cesarini & Payoh Soul Rebel, Jazzmatiks, Tesa, El Hombre Viento, Tórtel, Capricornio Uno, Mara Aranda, Verdcel, Valira, Insoma, Spanish Brass i Carles Dénia, Sole Giménez, Àngela Furquet, Mireia Vilar, Gem, Èlia Casanova i la Tendresa, Ramonets, La Pop, Rodamons, Viktorija Pilatovic, Andrés Belmonte, Mafalda, Prozak Soup, El Diluvi, La Trocamba Matanusca, Miquel Gil, Xavier de Bétera, Badlands, Ed Bloom, Aljub, Tardor, La Fúmiga, Fran Yera, Funkiwis, El Tio la Careta, Neus Ferri, Sis Veus, Xavi Sarrià i Feliu Ventura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací