El Circuit Ricardo Tormo celebrarà els tests de pretemporada de la Fórmula E

571

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebrarà del 28 de novembre a l’1 de desembre els entrenaments col·lectius de pretemporada de l’ABB FIA Fórmula E, el campionat del món de cotxes elèctrics que suma així la seua quarta consecutiva al traçat de Cheste.

Des de la victòria del pilot portugués Antonio Félix da Costa i de l’equip DS Techeetah en l’última carrera del campionat el passat mes d’agost a Berlín, aquest innovador certamen prepara la seua pròxima edició que, per primera vegada, serà considerat com un campionat del món sota el paraigua de la Federació Internacional d’Automobilisme (FIA).

Abans de l’inici del campionat, programat per als dies 16 i 17 de gener a Santiago de Xile, el mundial celebrarà els seus entrenaments col·lectius al Circuit Ricardo Tormo.

L’activitat es desenvoluparà sobre els 3.100 metres del traçat exterior de les instal·lacions de Cheste durant el dissabte, diumenge i dimarts, tres dies en què els 24 pilots del certamen tindran l’oportunitat de posar a punt els seus monoplaces.
La disposició de la pista es modificarà respecte a edicions anteriors dels entrenaments. Després d’un acord entre l’organització i els dotze equips que participen en la Fórmula E, s’eliminarà la xicana que es col·locava en la recta del Circuit Ricardo Tormo. A més, els equips han acordat posar en marxa un sistema de sensors que controle que els pilots no superen els límits de la pista.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací