El Circuit Ricardo Tormo celebra dues cites definitives del FIM CEV Repsol

636

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana els dues cites definitives del FIM CEV Repsol, el certamen de formació previ al mundial de motociclisme que compta amb tres categories: el Mundial júnior de Moto3, el Campionat d’Europa de Moto2 i la European Talent Cup.

Tots els títols estan en joc en un cap de setmana en el qual, per primera vegada a València, se celebressin dues proves seguides del campionat. L’activitat començarà en la pista amb dues jornades d’entrenaments lliures que s’allargaran fins al dijous. El divendres se celebressin els entrenaments cronometrats que seran comuns per als dues carreres.

En la jornada del dissabte és disputessin els primeres carreres, una de cadascuna dels categories. Finalment, el diumenge tindran lloc a Xest els últimes carreres de l’any, dos per als pilots de Moto3 i una per als de la European Talent Cup i el Campionat d’Europa de Moto2.

Bressol de Campions

Els joves pilots de l’escola de motociclisme del Circuit Ricardo Tormo, el Bressol de Campions, també celebressin els seves carreres en el FIM CEV Repsol. La categoria de Moto5 decidirà el seu campió amb una carrera en la jornada del dissabte i una altra el diumenge.

Els carreres se celebressin a porta tancada i baix estrictes mesuris de seguretat per a impedir l’expansió del virus.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací