El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana el Racing Weekend

589

Actualitat Diària

El Circuit Ricardo Tormo celebra aquest cap de setmana la quarta cita del Racing Weekend, l’esdeveniment organitzat per la Reial Federació Espanyola d’Automobilisme que reuneix a Cheste cinc diferents campionats.

Els superesportius del TCR Spain que compartiran pista amb els cotxes del Campionat d’Espanya de Turismes seran protagonistes del cap de setmana en el traçat valencià. A més, se celebrarà el Campionat d’Espanya de Resistència i GT, la Clio Cup Europe i la Fórmula 4 espanyola.

Entre els monoplaces de Fórmula 4 destaca la presència de l’equip Fórmula de Campeones, punta de llança de l’escola d’automobilisme del Circut amb els joves Quique Bordás i Daniel Maciá al volant.

Els entrenaments lliures iniciaran l’acció la jornada del dissabte, en la qual se celebraran els cronometrats i les primeres carreres de la Clio Cup Europe, de la Fórmula 4 i dels Turismes de TCR Spain i el CET a partir de les 16.55 hores.

Fins a set carreres se celebraran la jornada del diumenge des de les 9.30 hores. Les dues corresponents al Campionat d’Espanya de Resistència i GT, la segona de la Clio Cup Europe, dues proves més del Campionat d’Espanya de Fórmula 4 i del TCR Spain i CET.

Els aficionats tindran la possibilitat d’assistir a les tribunes del Circuit de manera gratuïta. Per a fer-ho, han de descarregar en el telèfon mòbil un codi QR al qual accediran en la pàgina web del Circuit: www.circuitricardotormo.com. L’aforament estarà restringit a un màxim de 3.000 persones.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací