El Castellón empata en el minut 96 a Múrcia i aconsegueix plaça per al ‘play-off’

280

Els ‘orelluts’ ja tenen bitllet per a la pròxima edició de la Copa del Rei

Actualitat Diària

El Castelló va empatar in extremis en el camp del Real Murcia davant quasi 17.000 espectadors i amb aqueix punt, agònic i patit perquè no va arribar fins al minut 96, es va assegurar plaça per a disputar el ‘play-off’ d’ascens a Segona Divisió i, a més, bitllet per a disputar la Copa del Rei la pròxima temporada. Tot es podia haver anat al *garete en el minut 98 quan la rematada del Real Múrcia es va estavellar en el pal dret de la porteria d’Alfonso Pastor. Després va xiular el col·legiat i esclat d’alegria de l’afició castellonenca.

El primer temps va estar marcat pel matiner gol d’Arnau Ortíz per al conjunt murcià i el tembleque en les dues àrees perquè els molts dubtes dels zagueros a l’hora de saber placar les arribades dels rivals. A partir d’això, molta possessió de pilota per al Castelló, millor arrancada local, encara que en línies generals els xics d’Albert *Rudé van arribar el pes del duel.

Del destacat de la primera part. En el minut 6 una rematada desviada de Cristian Rodríguez des de la frontal de l’àrea (va eixir per la dreta del portal de Joao Costa), el 1-0 d’Arnau Ortiz, de tir creuat a passada d’Alberto *Toril, i l’oportunitat que va tindre Raúl Sánchez en el minut 43 que va acabar amb la intervenció del porter local rebutjant el cuir.

Segona part

Als 40 segons d’arrancar el segon temps va arribar l’ocasió més clara per als ‘orelluts’. La rematada de Raúl Sánchez el va traure amb dificultats l’arquer local en una acrobàtica estirada. De la mateixa manera, en el minut 55 el Real Murcia va estar molt prop d’ampliar l’avantatge amb una doble rematada d’Alberto González i *Alfon, rebutjats per l’arquer Alfonso Pastor.

Amb el Castelló bla en defensa, una fuetada llunyana de Pedro León es va estavellar en el pal dret de la porteria castellonenca, en el minut 72. A partir d’ací carrusel de canvis i voler i no poder dels albinegros, que van buscar l’empat sense aconseguir-lo.

Quan tot semblava perdut, en el minut 94 el col·legiat va assenyalar penal per enderrocament a Jeremy Pino. Dos minuts després va llançar Pablo Hernández i va establir la igualada. La cosa es podia haver anat al trast en el minut 98, en l’última acció, amb la rematada del local Dani Vega, que es va estavellar en el pal de la porteria d’Alfonso Pastor.