El carnestoltes de Vinaròs, tot un èxit de convocatòria

722

Juanjo Benito/Actualitat Diària

Valoració molt positiva del primer cap de setmana del carnestoltes de Vinaròs, especialment de la gala de reines i reis del dissabte que ha sigut, sinó la millor, una de les millors des que se celebra.

Una gala molt àgil i dinàmica, amb unes fantasies espectaculars i uns presentadors que van saber estar en el seu lloc i a l’altura de l’esdeveniment. Les 26 reines i els 4 reis van oferir un gran espectacle, així com els tres gimnasos que van participar amb coreografies concorde al tema del carnestoltes d’enguany, Venècia.

El president de la Comissió Organitzadora del Carnestoltes, Jordi Català, es mostrava satisfet en finalitzar la gala i va dir que “s’ha complit l’horari marcat i estem molt contents de com ha eixit, felicitar a tot l’equip que ha fet possible aquest acte”.

L’encarregat d’organitzar i coordinar la gala, el dissenyador José Vicente Saura, destacava que “ha sigut una gala mil·limetrada, s’ha quadrat al minut la gala”.

Per a l’edil de Turisme i Festes, Marc Albella, “el resultat ha sigut fantàstic, una de les gales que millor ha eixit”. L’edil felicitava a tots els implicats en l’organització i desenvolupament de gala, així com a les reines i reis de les comparses.

Valoracions que confirmen els comentaris de la gent que la va veure tant in situ com a través de les diferents televisions que la van transmetre en directe i en diferit.

Però si la gala de les reines majors va ser tot un èxit, la infantil no va ser menys. Les fantasies que van lluir les 25 reines i els 2 reis, encara que a escala més reduïda, també han pujat de nivell i algunes dignes d’elles esment.

El cap de setmana ha sigut bulliciós, amb molt d’ambient en el recinte del carnestoltes on es troben els casals, encara que això no serà res en comparació al que s’espera que es vida des de la nit del dijous a la del dissabte, amb milers de persones disfressades i àvides de festa.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací