El Car Sharing de Barcelona de Nissan i MEC recorre ja 30.000 quilòmetres

620

Actualitat Diària

En tot just quatre mesos des que es va iniciar el servei el juny passat de 2020, el Car Sharing de Barcelona, desenvolupat per Nissan i MEC ha recorregut ja més de 30.000 quilòmetres, gairebé una mitjana de 4.500 quilòmetres per cotxe. Aquest servei, gestionat per MEC està format per una flota de vehicles elèctrics de 7 Nissan LEAF a Barcelona, 6 Nissan LEAF a Vilafranca i altres 10 Nissan LEAF corporatius addicionals per a satisfer les necessitats d’empreses.

MEC electric carsharing utilitza el vehicle elèctric més venut del món, el Nissan LEAF, un vehicle idoni tant per als desplaçaments urbans com interurbans. L’operativa de recàrrega es gestiona mitjançant la infraestructura que Nissan ha desenvolupat en els aparcaments Núñez i Navarro de: La Rotonda, Urgell, València 2 i Còrsega, que s’usen també com a bases per a l’inici i fi de les reserva, així com l’existent en els concessionaris de la Marca.

Molts dels desplaçaments efectuats en aquests quatre mesos del servei han estat interurbans, interprovincials i provincials. En aquest sentit, s’han consumit aproximadament 6.800 Kw per a recórrer els més de 30.000km amb un estalvi important de cost energètic en comparació amb els costos energètics dels vehicles propulsats per combustibles fòssils. De fet, l’ús del vehicle elèctric permet als usuaris tenir unes tarifes per quilòmetre recorregut molt competitives. http://meccarsharing.com/es/

Gràcies a l’ús d’aquests vehicles elèctrics, Nissan LEAF, MEC carsharing ha contribuït a la reducció de més de 23 tones de CO₂, ajudant a alleujar la situació d’estrès ambiental que viu Barcelona.

L’activitat de MEC carsharing es desenvolupa al 100% a través del mòbil, facilitant la gestió dels cotxes, permetent una gran flexibilitat horària i possibilitant que l’usuari accedeixi al cotxe en qualsevol moment. MEC és líder en l’innovador “electric carsharing” a Barcelona on compta amb diferents bases i desenvolupa un nou model de carsharing elèctric on les necessitats dels usuaris són la principal prioritat; tarifes clares, preus ajustats, servei de qualitat i sostenibilitat mediambiental són els vectors que impulsen el nou model de MEC per a fer realitat a tots els ciutadans una mobilitat sostenible.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací