El 96% dels turistes que visiten Xilxes són espanyols, sent el 77% d’aquestos d’orige valencià

793

Actualitat Diària

L’Oficina de Turisme de Xilxes ha realitzat 2.510 atencions durant la temporada turística del 2019, de les quals un 96% són de procedència nacional, xifres que suposen un increment de 108 atencions respecte a l’any passat.

Les dades d’aquest balanç de gestió turística revelen que els turistes valencians ocupen el gruix del total en representar el 77%. Els visitants madrilenys són els segons més nombrosos, mentre que respecte a l’àmbit internacional els francesos i els britànics ocupen el primer i segon lloc respectivament.

Les consultes relacionades amb l’esport han estat les més demandades, seguides per les peticions vinculades al municipi, a les festes i als serveis.

D’altra banda, aquest informe també destaca l’excel·lència de les diferents analítiques de qualitat de l’aigua marina obtingudes, així com la presentació de la nova candidatura a Bandera Blava per a les Platges del Cirerer i Les Cases per al 2020.

Amb la consecució del 75% dels objectius plantejats per al present any, la millora dels serveis de socorrisme, de platja accessible i de neteja de platges són els principals reptes marcats per a l’any que ve.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací