El 70% dels conductors europeus consideraria un vehicle elèctric com el seu pròxim cotxe

493

Actualitat Diària

Quan se’ls pregunta si considerarien la possibilitat de comprar un vehicle elèctric com el seu pròxim cotxe, el 70 %1 dels conductors europeus afirma que ho farien. La raó més comuna perquè els conductors es plantegin el canvi són els avantatges mediambientals que ofereix un vehicle de zero emissions (49%).

L’enquesta europea realitzada per Nissan és la recerca més exhaustiva sobre els hàbits de conducció i l’experiència de recàrrega dels conductors de vehicles elèctrics fins avui. La recerca desmunta molts dels mites que actualment impedeixen als conductors fer el salt a la mobilitat elèctrica i demostra que hi ha bones raons per a optar per un vehicle elèctric.

Per a entendre què motiva o impedeix als conductors passar-se a la mobilitat elèctrica, Nissan va enquestar a 7000 conductors de tota Europa, dividits a parts iguals entre conductors de vehicles elèctrics i de vehicles amb motor de combustió interna. L’enquesta europea1 és la recerca més exhaustiva de Nissan sobre els hàbits de conducció dels conductors de vehicles elèctrics fins avui.

Les troballes inicials presentades avui revelen que la satisfacció dels conductors de VE és prometedoramente elevada, ja que el 89 %1 dels conductors de VE afirma que el canvi al vehicle elèctric va ser la decisió correcta. El 74 %1 se sent més relaxat i el 77% considera que la conducció és més suau que la d’un vehicle amb motor de combustió interna.

El 97% dels conductors de vehicles elèctrics considera que la transició dels vehicles de combustió interna als vehicles elèctrics és «més fàcil de l’esperat», per la qual cosa les perspectives resulten prometedores per als qui estan disposats a embarcar-se en el viatge de l’electrificació.

A més, la majoria (70%) dels automobilistes admet que l’autonomia del seu vehicle elèctric és millor del que esperava abans de la compra. Aquest fet contraresta el 58 %1 dels propietaris de vehicles de combustió interna que no té en compte els vehicles elèctrics perquè considera que ofereixen poca autonomia i reafirma la realitat que posseir un vehicle elèctric és molt positiu.

«Gràcies a aquest nou estudi, veiem de primera mà que els conductors europeus estan adoptant l’electrificació. Igual que ells continuen explorant el que ofereixen els vehicles elèctrics, nosaltres ens comprometem a mostrar-los els enormes avantatges de la mobilitat elèctrica i el fàcil que és realment fer el salt», ha declarat Arnaud Charpentier, Vicepresident d’Estratègia de Producte per a la Regió Nissan AMIEO.

«Els cotxes elèctrics com el Nissan LEAF han millorat l’experiència de la conducció diària, des dels baixos costos de funcionament fins a una conducció realment silenciosa, suau i securizante».

A pesar que hi ha divisió entre els conductors de vehicles elèctrics i els de vehicles de combustió interna, la importància de la sostenibilitat continua sent clara en tots els casos: gairebé el 85 %1 de tots els conductors enquestats valoren el fet de ser respectuosos amb el medi ambient.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací