Economia llança dos nous serveis per a la cerca de proveïdors i d’oportunitats davant de l’alerta del coronavirus

729

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball està dissenyant una sèrie de mesures per a augmentar els suports a les empreses valencianes davant situacions creades per l’alerta sanitària del coronavirus.

Així ho ha explicat la directora general d’Internacionalització, María Dolores Parra, que ha participat en la reunió de treball convocada per la conselleria d’Economia Sostenible amb representants econòmics i empresarials per a conéixer de primera mà les inquietuds de les empreses.

“Fruit de les necessitats detectades en aquesta reunió, Ivace Internacional està treballant en el desenvolupament de dos nous serveis que permeten pal·liar possibles retards en el subministrament com a resultat de la crisi sanitària del coronavirus i aprofitar noves oportunitats de negoci. Tots dos serveis es prestaran durant el primer semestre de l’any”, ha explicat.

El primer d’aquests serveis consistirà en la cerca de proveïdors de béns intermedis alternatius a la Xina. Aquest servei constarà de dues fases. En la primera d’elles es buscaran proveïdors en la Comunitat Valenciana amb la col·laboració de les Associacions Sectorials i en una segona fase, en cas de no tindre èxit en la primera, es buscaran proveïdors en la resta del món a través de la Xarxa Exterior de l’Ivace.

El segon servei persegueix acostar a les empreses noves oportunitats de negoci generades per l’alentiment de les importacions originades a la Xina amb l’objectiu de posicionar a la Comunitat Valenciana com a proveïdor alternatiu al mercat asiàtic.

“El tancament de fàbriques a la Xina afecta a tothom i ja hi ha empreses d’altres mercats que s’han fixat en la Comunitat Valenciana com a proveïdora d’alguns productes que han deixat d’importar de la Xina”, ha explicat Parra.

Per això, Ivace Internacional està treballant en un nou servei que permeta la detecció d’oportunitats de negoci per a les nostres empreses.

Maria Dolores Parra ha ressaltat que, tal com ha quedat patent durant la reunió, la situació és de calma i de preocupació moderada: “Des de la Conselleria estarem pendents de l’evolució i al costat de les empreses en tot moment”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací