Cinc importants empreses de videojoc internacionals participen en València Indie Summit amb Ivace Internacional

536

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, a través d’Ivace Internacional, dóna suport a l’esdeveniment València Indie Summit amb l’organització d’una missió inversa integrada per 5 importants empreses de videojoc internacionals que participaran en aquest esdeveniment que se celebra del 5 al 7 de març a València.

La directora general d’Internacionalització, Maria Dolores Parra, ha destacat l’aposta per “augmentar la internacionalització de les nostres indústries creatives i culturals” I, per això, “tornem a donar suport a l’esdeveniment internacional sobre el desenvolupament de videojocs celebrat en les Naus”.

La missió inversa que visita aquests dies València està integrada per representants d’empreses de la talla de Trisha Lee, responsable comercial de Utomik, Jupiter Hadley, responsable comercial d’Armor Games, Mike Haruki, desenvolupador de negocis de Marvelous INC., Alejandro Santiago, co-fundador de 2Awesomestudio i Martina Santoro, que busca projectes per a la seua botiga digital (la segona més important després d’Steam, i ara com ara la més rendible per als equips) d’Epic Games.

Els i les desenvolupadores que assistisquen podran mantindre reunions amb aquestes empreses amb l’objectiu de trobar possibles vies de negoci per als seus projectes.

La tercera edició d’aquest esdeveniment internacional se celebrarà en les Naus, promogut pel centre d’innovació de l’Ajuntament de València com a part del seu treball d’impulsar, des de la xarxa Connecta Cultura, aquesta indústria en la capital del Túria.

L’objectiu d’aquesta acció, en paraules de Parra, és “ajudar a consolidar la ciutat de València com un punt de trobada estratègica per a aquest sector que ha de créixer cap a una major professionalització i fomentar així l’atracció d’empreses tech al nostre territori”.

L’esdeveniment constarà de dues parts: dos dies inicials dedicats als i les professionals del sector de videojocs (desenvolupadores/és i indústria respectivament) i un tercer dia dedicat al públic en general, tots dos amb xarrades, taules redones, exposició de projectes, àrea de xarxes i taula de finançament i inversió.

L’últim dia se celebrarà la gala de premis “València Indie Awards”, el jurat dels quals estarà compost per Shin Imai d’IGN Japan, Samanta Sempere de Independent Consultant, Juan Gómez de Game Side Story, Paula Sánchez
de Totes Gamers, Juanma Moreno de Nivell Ocult, Lara Isabel Rodríguez de Make Good Art Denis Ferrier d’United Label i Irina Morenode Comunicació i Màrqueting eSports / Videoshock.

En les seues edicions anteriors, València Indie Summit va reunir en el centre d’innovació Les Naus a més de 500 creadors, creadores i importants professionals del sector, a més d’una àrea d’exhibició amb més de trenta equips.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací