Economia convoca ajudes per un import de 9,82 milions d’euros destinades a comerç, consum i artesania

713

Actualitat Diària

La Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha convocat les ajudes anticipades en matèria de comerç, consum i artesania per a l’exercici 2020 amb un pressupost de 9,82 milions d’euros.

La directora general de Comerç, Artesania i Consum, Rosana Seguí, ha destacat que aquestes ajudes, que s’han publicat aquest divendres en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, “tenen com a objectiu incrementar la competitivitat, la innovació i la qualitat en aquests sectors, així com la informació i defensa de les persones consumidores”.

Així mateix, ha assenyalat que les ajudes es concreten en els programes Avalem Artesania, Emprenem Comerç, Avalem Comerç, Avalem Comerç Rural i Avalem Mercats.

D’aquesta manera, Seguí ha explicat que el Programa Avalem Artesania contempla la subvenció d’accions com la participació en certàmens firals de caràcter artesà, promoció del producte i assistència a cursos especialitzats de formació en disseny, qualitat i especialització.

Per a Emprenem Comerç la Conselleria subvencionarà actuacions derivades del manteniment d’un establiment comercial amb nova titularitat o de la implantació d’una activitat comercial en un local en el qual amb anterioritat s’haja desenvolupat una activitat econòmica.

En Avalem Comerç es donaran suport a les inversions en manteniment per a l’establiment comercial i la implantació de la venda online segura. Referent a Avalem Comerç Rural seran subvencionables les inversions en equipament per a l’establiment comercial incloent les aplicacions informàtiques i la implantació de pàgines web segures.

Per part seua, a través del Programa Avalem Mercats la Conselleria d’Economia Sostenible donarà suport a la realització d’inversions en l’adaptació de vehicles de transport com a botiga o en la instal·lació d’equip de fred per al transport i la venda de productes d’alimentació.

El termini per a presentar les sol·licituds abasta des del 10 al 31 de gener de 2020.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací