Castelló concedeix 73 ajudes de lloguer i reformes d’interior d’habitatge

715

La Regidoria d’Habitatge completa el pressupost consignat per primera vegada en tres anys de convocatòries

Actualitat Diària

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló ha concedit 73 ajudes en lloguer i reformes d’interior i ha aconseguit completar el pressupost consignat per primera vegada en tres anys de convocatòria.

La Junta de Govern Local va aprovar el divendres la resolució favorable de 45 subvencions vinculades a ajudes al lloguer i 28 a reformes d’interior d’habitatge. El cost de totes dues actuacions ascendeix als 125.000 euros. Així mateix, s’han aprovat 4 ajudes per a la realització d’informes d’avaluació ambiental i una per al certificat d’eficiència energètica, dos tràmits que es requereixen per a l’execució d’obres.

Els beneficiaris rebran una notificació sobre aquest tema però també podran informar-se cridant a l’Oficina Municipal d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló. Per part seua, les peticions d’ajudes al lloguer que han sigut descartades es deu al fet que aquesta línia és incompatible amb altres subvencions que reben per part del Consell i dels Serveis Socials del consistori

Cal recordar que l’ajuda al lloguer es materialitza en un sol pagament a any vençut i contemplen fins al 40% de l’abonat des del mes de setembre de 2018 al mes d’aquest exercici de presentació de la sol·licitud, amb un límit màxim anual de 2.340 euros.

Els demandants han tindre uns ingressos màxims que no superen tres vegades l’indicador del *Iprem (1.600 euros bruts al mes). El contracte de lloguer haurà de ser inferior als 450 euros mensuals o 5.400 anuals; i l’habitatge beneficiari haurà de ser la residència habitual de la persona arrendatària.

Per part seua, l’ajuda d’interior d’habitatge (reforma de cuines i banys i accesibilitat) finança el 50% del pressupost amb un límit màxim de 2.400 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací