Dolores Bayarri se suma a l’Ajuntament de Peníscola com regidora d’Hisenda, Personal, Contractació i Esports

909

El nou govern local presenta quaranta àrees de gestió diferents i tindrà una totalitat de set regidors

Actualitat Diària

El pròxim dijous Dolores Bayarri se sumarà a l’Ajuntament de Peníscola com a regidora d’Hisenda, Personal, Contractació i Esports. Així doncs, se celebrarà el ple extraordinari on es repartiran les distintes delegacions de les àrees de gestió als regidors i regidores de l’equip de govern, que seran set en total. El nou govern local presentarà quarante àrees de gestió diferents, a més de Governació, que dependrà directament de l’Alcaldia, com ja va anunciar l’alcalde, Andrés Martínez.

Dolores Bayarri formarà part del govern de Peníscola els propers quatre anys i poseeix una de les regidores més dinàmiques, com és la d’Esports. Entre els diferents reptes que la regidora pretén assumir en aquesta legislatura està la creació d’un carril de natació en la platja, l’habilitació d’un carril per a corredors en la zona poliesportiva, la finalització de les obres del pavelló poliesportiu, la posada en marxa de les noves pistes de pàdel municipal o bé, la negociació amb una psicina privada per al seu ús públic. Dolores Bayarri manifesta que pretén continuar amb una gestió eficient dels recursos públics al capdavant de l’àrea econòmica, així com “seguir dinamitzant el sector esportiu en el nostre municipi són reptes que enfronto amb molta il·lusió”.

Una de les característiques d’Esports és que és una de les regidories amb més contacte amb la societat, ja que les entitats i clubs esportius se relacionen amb l’Adiministració Pública a l’hora d’organitzar esdeveniments i cites esportives. Amb tot, l’aposta per Bayarri en aquesta regidoria no ha sigut frut de l’atzar, ja que la regidora és molt coneguda entre les agrupacions esportives i locals.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací