Quaranta voluntaris de l’Agrupació provincial de Protecció Civil reforçaran la seguretat al Campionat del Món de Motocròs a Vilafamés

1465

Aquests efectius de la Diputació de Castelló ajudaran aquest cap de setmana a la Policia Local a ordenar el tràfic i l’afluència de públic

Actualitat Diària

Vilafamés acull aquest cap de setmana el Campionat del Món de Motocròs i per aixó la Diputació de Castelló reforçarà el dispositiu de seguretat i organització amb 40 voluntaris de l’Agrupació Provincial de Voluntaris de Protecció Civil. Aquests efectius ajudaran durant tot el cap de setmana a la Policia Local de Vilafamés en les tasques d’ordenació del flux de tràfic tant de vehicles com de persones en els voltants del circuit RedSan en el municipi.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, ha explicat que “des del Govern Provincial posem a la disposició del municipi i l’organització del campionat tots els recursos dels quals disposem perquè aquesta cita internacional siga tot un èxit en la seua primera edició en la nostra província. Tenim tot disposat perquè aquesta important convocatòria siga tot un èxit i transmeta la millor imatge de la província com el millor escenari esportiu, centrant totes les mirades del món del motor a nivell internacional”.

Cal tenir en compte que aquest servei de la Diputació se sumisca a la col·laboració que el Govern Provincial està duent a terme amb el patrocini de l’esdeveniment a través del seu programa Castelló Escenari Esportiu que aposta pel turisme esportiu en la província.

Aquesta competició serà una de les més importants de les quals duga a terme Castelló Escenari Esportiu amb tal d’exportar la imatge de la província com el millor lloc del mediterrani per a practicar esport. El seu impacte económic, estimat en 10 milions d’euros, dóna bon compte de la magnitud d’aquesta cita esportiva mundial.

Esdeveniment internacional

“Aquesta competició posicionarà a la província entre les millors destinacions internacionals per a la pràctica d’aquest esport, que explica en la província amb el circuit de Vilafamés com un dels seus màxims exponents. Serà una competició que omplirà hores de televisió en els cinc continents i amb una capacitat d’exportar la imatge del nostre territori sens dubte fora del convencional”, ha indicat el diputat.

Les previsions apunten al fet que un total de més de 20.000 persones de tot el món coneguen la província des d’aqueix divendres fins al diumenge, amb un impacte econòmic d’uns 10 milions d’euros. L’esdeveniment arribarà a 180 països i no es delimitarà als dos dies de carrera, ja que des de l’organització s’estan conformant una sèrie d’activitats, des del mateix dijous, en les quals es treballarà per acostar aquest esport tan atractiu i espectacular a la resta de la província.

Algunes xifres que dimensionan aquest gran esdeveniment esportiu són que el paddock ho formen de 65 a 75 tràilers, als quals cal sumar els 17 de l’organització; les tribunes tindran una capacitat per a 7.000 persones, i seran de 200 a 250 els pilots participants en les quatre categories (MXGP, MX2, EMX250 i EMX300). Entre 2.500 i 3.000 persones formen part de l’estructura del Mundial MX, amb la generació de 400 llocs de treball.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací