El Consorci Riu Millars convoca el IV Concurs Fotogràfic “Una ullada al Millars” sobre la fauna, flora i paisatge

Comptarà amb tres categories, fotografia paisatgística, fotografia històrica i fotografia crítica amb 200 euros i un diploma de premi

1358

ActualtiatDiària

El Consorci del Paisatge Protegit de la Desembocadura del Riu Millars format pels ajuntaments d’Almassora, Borriana, Vila-real, la Diputació de Castelló i la Generalitat Valenciana convoca la quarta edició del Concurs Fotogràfic “Una ullada al Millars”. La temàtica de les fotografies ha de tractar únicament sobre qualsevol assumpte relacionat amb el Paisatge Protegit que conforma la desembocadura del riu Millars.

Per tant, pot presentar-se qualsevol fotografia realitzada dins dels seus límits, relacionada amb la flora, la fauna, el paisatge o qualsevol dels vessants naturals i culturals que l’envolten. El concurs compta amb tres categories: fotografia paisatgística, fotografia històrica i fotografia crítica. Cadascuna d’aquestes inclou un premi de 200 euros i un diploma.

La participació és d’àmbit nacional i està oberta a tots els fotògrafs, aficionats o professionals, de la geografia espanyola. Els concursants poden presentar un màxim de tres fotografies. No es podrà presentar un mateixa fotografia en diferents seccions. Aquestes podran ser en blanc i negre, color o qualsevol altra tècnica fotogràfica. Un requisit important és que cadascuna de les obres es presentarà amb una indicació precisa del lloc del Paisatge Protegit on ha sigut presa.

Totes han de ser originals i inèdites i no hauran estat premiades en altres concursos o certàmens fotogràfics.

15 de maig

El termini per a presentar les fotografies finalitza el 15 de maig de 2018. Només s’hi podrà participar a través de la seu electrònica del Consorci: consorciriumillars.sedelectronica.es o mitjançant correu electrònic a la següent adreça: riumillars@gmail.com

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací