La Diputació col·laborarà amb Asociex per a impulsar els cítrics de Castelló a Berlín

Moliner afirma que dels acords que es tanquen a Berlín 'depèn mantenir els 25.000 ocupacions de la província'

1211

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló col·laborarà amb l’Associació d’Exportadors de Fruita de la Província de Castelló (Asociex) per a impulsar la comercialització dels productes citrícoles de Castelló en la pròxima edició de la fira Fruit Logistica 2018 que se celebrarà a Berlín del 7 al 9 de febrer. A través d’un conveni de col·laboració amb aquesta associació, el Govern Provincial recolzarà amb 30.000 euros el treball comercial que fan les empreses castellonenques en aquesta gran plataforma internacional que visiten 75.000 persones i en la qual participen empreses i col·lectius professionals de 130 països.

El president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, ha explicat la importància d’aquesta fira, la més important d’Europa de cara a potenciar les exportacions. “Hem volgut recolzar la presència dels exportadors citrícoles de la província en aquesta gran plataforma perquè entenem que dels bons acords que es tanquen allí depèn en gran manera que es puguen pagar uns bons preus als productors, depèn en gran manera que es puguen mantenir els 25.000 llocs de treball que dóna el sector a la província, i també que aquest sector de l’agricultura del com procedim puga seguir sent un pilar de futur per a la nostra terra”.

En aqueix sentit, és important assenyalar algunes xifres que dimensionen la capacitat del sector en la província: 25.000 persones actualment empleades (d’elles, 16.500 treballen en el camp, 8.200 en els magatzems de producte i 700 en oficines).

El cítric, producte destacat de la campanya nadalenca ‘Tria Castelló’

D’acord al continu suport de la Diputació al sector citrícola, el Govern Provincial està impulsant el consum de cítrics de Castelló com a producte destacat de la campanya ‘Tria Castelló’ amb la qual s’ha proposat incentivar el consum de productes autòctons de la marca ‘Castelló Ruta de Sabor’ durant aquest període de dates nadalenques.

El gran abast econòmic i arrelament del producte citrícola en l’activitat de milers de famílies castellonenques ho converteix en estratègic per a la Diputació, que reforça amb la promoció aquesta labor de sensibilització cap als propis castellonencs perquè trien els productes citrícoles de Castelló durant les festes nadalenques.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací