La Diputació de Castelló aporta 160.00 euros per a formació de agricultors i ramaders

1691

L’organisme recolza al sector agropecuari amb especial incidència en el citrícola

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló aportarà de nou 160.000 euros a la Federació Provincial d’Agricultors i Ramaders, FEPAC-ASAJA Castelló i la Unió de Llauradors i Ramaders a l’hora de reforçar el pla d’activitats que ofereix la federació als ramaders i agricultors castellonencs, especialment al que es refereix al sector citrícola pel seu gran impacte i la important dimensió d’aquesta activitat en els pobles de la província.

Amb aquests dos convenis de col·laboració xifrats en 80.000 euros cadascun, el govern provincial recolzarà les accions formatives organitzades per sengles col·lectius així com l’assistència tècnica a l’hora de tramitar les ajudes existents i beneficiar-se dels possibles canvis legislatius que afecten al sector.

El diputat de Desenvolupament Rural, Pablo Roig, ha explicat que “posem a la disposició dels professionals d’aquest sector productiu crucial per a la província els millors recursos a l’hora d’obtenir el major rendiment possible al seu treball i sacrifici diari. L’agricultura i la ramaderia són claus per al creixement econòmic i laboral de la província, ho és especialment el sector citrícola, i posem tots els recursos perquè seguisquen sent font d’oportunitats laborals i econòmiques per als castellonencs”.

És per açò que tal com ha incidit Roig, des del govern provincial “sempre anem a estar al costat de totes aquelles iniciatives i polítiques que generen més i millors oportunitats per als nostres agricultors i ramaders. Som una província agrícola i ramadera, i hem de potenciar aqueixa activitat perquè en el nostre futur milers de famílies seguisquen vivint del camp i la ramaderia”.

Respatler a Asociex per a anar a Fruit Logistica

Al mateix temps, la Diputació de Castelló col·laborarà amb l’Associació d’Exportadors de Fruita de la Província de Castelló (Asociex) per a impulsar la comercialització dels productes citrícolas de Castelló en la pròxima edició de la fira Fruit Logistica 2018 que se celebrarà a Berlín del 7 al 9 de febrer. A través d’un conveni de col·laboració amb aquesta associació, el Govern Provincial recolzarà amb 30.000 euros el treball comercial que fan les empreses castellonenques en aquesta gran plataforma internacional que visiten 75.000 persones i en la qual participen empreses i col·lectius professionals de 130 països.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací