La Diputació aprova ajudes per a combatre la pobresa energètica en municipis de menys de 20.000 habitants

671

Es gestionaran a través dels Serveis Socials dels ajuntaments o les mancomunitats

Actualitat Diària

La Diputació de Castelló destinarà la quantitat de 50.000 euros per a ajudes a persones en situació de pobresa energètica en municipis, agrupacions d’ajuntaments i mancomunitats de menys de 20.000 habitants. És una decisió adoptada en la Junta de Govern de la institució perquè segons ha assenyalat la vicepresidenta, Patricia Puerta, “és necessari garantir el dret de totes les persones a disposar dels serveis essencials en el seu dia a dia, i més ara que ens encaminem cap a l’hivern”.

Els serveis socials de les entitats locals s’encarregaran de la gestió d’aquestes ajudes que rebran les persones o famílies que es troben en situació de pobresa energètica i que estiguen empadronades en un municipi de menys de 20.000 habitants.

Porta ha explicat que “aquest tipus d’ajudes són necessàries perquè en els pròxims mesos es produirà una baixada important de les temperatures en tota la província i, molt especialment, en molts municipis d’interior, per la qual cosa resulta absolutament imprescindible que en les llars quede garantit el subministrament d’electricitat, gas i aigua”.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací