Èxit de participació en la celebració del Dia sense Tabac a Vinarós

565

Es va disposar el passat divendres 31 de maig un estand per informar sobre el tabac a la plaça Parroquial

Actualitat Diària

Amb motiu del dia mundial sense tabac, la UPCCA (Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives), en col·laboració amb la Unitat de Tabaquisme del centre de Salut i l’UCA (Unitat de Conductes Addictives) va disposar el passat divendres 31 de maig d’un estand per a la ciutadania sobre el tabac a la plaça Parroquial.

En el punt d’informació es van realitzar cooximetries per a mesurar la concentració de monòxid de carboni en aire espirat i es va avaluar la dependència a la nicotina mitjançant un qüestionari. També es va repartir material informatiu sobre el tabac i les seues conseqüències, a més de proporcionar una guia d’ajuda on s’explicaven els passos i recomanacions a seguir per a deixar de fumar.

Amb aquesta activitat es pretén sensibilitzar a la població sobre les conseqüències negatives que té el tabac, així com conscienciar sobre els avantatges de deixar de fumar o els inconvenients d’iniciar-se, a més de donar a conéixer a la població els recursos existents en la localitat per a la prevenció i la deshabituació del tabaquisme.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací