Detingudes dues persones a Borriana per sostraure gasoil d’un camió estacionat

1321

ActualitatDiària

Durant la matinada del passat diumenge agents de la Policia Local de Borriana van procedir a la detenció de dos veïns de la localitat, un home, F.E.A, de 39 anys d’edat i una dona, I.C.C de 35, tots dos per un presumpte delicte contra el patrimoni. Els fets van succeir sobre les 03:00 hores de la matinada, quan la trucada d’un veí de l’Avinguda del Transport comunicava a la Central Operativa de la Policia Local de l’actitud sospitosa que uns individus mantenien al costat d’uns camions que es trobaven estacionats en els voltants d’un supermercat pròxim.

Immediatament, dues patrulles van acudir al lloc, on el sigil dels agents intervinents va permetre que els sospitosos foren sorpresos mentre sostreien gasoil del dipòsit d’un camió. Havien fracturat el tap de seguretat i es valien d’un aparell preparat per aquest efecte compost d’una mànega amb una bomba manual de succió. Juntament amb aquests útils es van intervenir quatre garrafes, dues de vint-i-cinc litres i altres dos de quinze, pràcticament plenes de combustible, així com algunes eines. Els dos sospitosos, un d’ells amb nombrosos antecedents per robatoris, van ser detinguts en eixe mateix instant, prèvia informació dels drets que els assisteixen, per a ser traslladats al Lloc Principal de la Guàrdia Civil de Borriana amb l’objecte de, prèvia realització de les diligències corresponents, ser posats a disposició judicial.

Una vegada més, la col·laboració veïnal va resultar clau per a detenir als presumptes delinqüents. Per aquest motiu, la Policia Local recorda la conveniència de, davant situacions sospitoses, donar avís a les Forces i Cossos de Seguretat, bé mitjançant el telèfon d’emergències 112, el telèfon de la Central de Policia Local de Borriana(964 513311) o cridant al 062 / 964 592020 (Central Operativa / Lloc Principal Guàrdia Civil). D’aquesta manera, mitjançant la col·laboració ciutadana, l’efectivitat de la tasca de vigilància dels agents es veu notablement incrementada.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací