Detés en Alcossebre el presumpte autor d’un delicte de lesions gràcies a la Policia Local i la Guardia Civil

866

La víctima va patir múltiples ferides i va ser llançada a una rasa propera al domicili del detingut i s’investiga si es tracta d’un delicte de violència de gènere

Actualitat Diària

La Policia Local d’Alcalà-Alcosebre i la Guàrdia Civil van procedir a la detenció d’un home de 41 anys, que respon a les inicials D. J. G. M, per un presumpte delicte de lesions. Els fets van passar la matinada de dissabte 3 al diumenge 4 d’agost, quan la Policia Local va rebre un avís per unes suposades molèsties provocades per una dona en una urbanització d’Alcossebre. En personar-se els agents al lloc, van observar que l’home que els havia avisat presentava un alt nivell de nerviosisme i el que semblaven taques de sang en una sabata explicant que “havia discutit amb una dona que m’increpa contínuament”. Agents de Policia Local i Guàrdia Civil van començar la recerca, fent una batuda a peu per la zona, i trobant a una dona amb greus lesions en tot el seu cos que havia estat llançada a una rasa situada a 200 metres de l’habitatge del detingut. La víctima de l’agressió va ser traslladada a l‘Hospital General de Castelló.

Per part de l’autoritat judicial i després de les investigacions pertinents, s’ha de determinar si el delicte de lesions s’ha produït dins l’àmbit de la violència de gènere.

Des de l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, s’ha valorat “la bona tasca realitzada pels agents al poder localitzar la víctima –tot i la versió contradictòria aportada pel detingut, així com la bona coordinació existent entre la Policia Local i la Guàrdia Civil “.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací