adComunica organitza un debat entre els candidats a l’alcaldia de Castelló

843

La cita tindrà lloc demà dijous a les 10 hores al Paraninf de la Universitat Jaume I

Actualitat Diària

El dijous 9 de maig a les 10 hores, el Paranimf de la Universitat Jaume I acollirà un debat obert al públic entre els candidats a l’alcaldia de Castelló. A la cita s’ha convidat a els/les caps de llista de tots els partits polítics amb representació a l’ajuntament o en alguna de les cambres de representació pública en els comicis de la qual hagen votat els electors de la ciutat (a nivell autonòmic, estatal o europeu).

El debat comptarà amb la participació de Begoña Carrasco (PP), Amparo Marco (PSPV-PSOE), Ignasi García (Compromís), Alejandro Marín-Buck (Ciutadans) i Fernando Navarro (Castelló en Moviment-Podem-EUPV), mentre que Luciano Ferrer (Vox) ha declinat la invitació.

El contingut del debat s’ha estructurat en quatre blocs. En primer lloc, els participants exposaran el seu model de ciutat, mentre que en el segon bloc analitzaran l’economia municipal i el capítol pressupostari, per a passar a continuació a tractar el desenvolupament sociocultural de la ciutat. Seguidament, després de l’últim bloc -transparència i participació ciutadana- s’obrirà un torn de preguntes del públic, en finalitzar el qual els candidats tindran l’ocasió de presentar les seues conclusions en un últim torn de paraula.

L’esdeveniment està organitzat per adComunica en col·laboració amb la Universitat Jaume I, i s’estan realitzant gestions per a la seua emissió per TV. A més del torn de preguntes, el públic assistent al debat podrà formular els seus interrogants als participants en Twitter a través de l’etiqueta #DebateCS2019.

L’Associació per al Desenvolupament de la Comunicació és una entitat sense ànim de lucre promoguda per professors universitaris, directors de comunicació d’empreses privades i directius de mitjans de comunicació de Castelló que es dedica al foment i el desenvolupament de la comunicació en tots els seus vessants. En l’actualitat compta amb més de 110 socis personals i 12 institucions col·laboradores.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací