40 persones amb diversitat funcional realitzen cursos homologats del Servef a Vila-real en creació d’empreses i neteja 

Ochando visita les sessions, impulsades per la Fundació Caixa Rural i el servei valencià d'Ocupació, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Vila-real

1927

Ochando visita les sessions formatives, impulsades per la Fundació Caixa Rural i el servei valencià d’Ocupació, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vila-real

Actualitat Diària

IMG_1882El regidor d’Economia, Xavier Ochando, ha visitat aquest matí, acompanyat del secretari de la Fundació Caixa Rural Vila-real, Josep Ramos, els 40 alumnes que participen en els cursos de formació dirigits a persones amb diversitat funcional, per a afavorir la seua inserció laboral. Els cursos, impulsats pel Servef i la Fundació Caixa Rural Vila-real, amb la col·laboració de l’Ajuntament, s’imparteixen a la seu d’Efecte Vila-real, en dos vessants diferenciats: el sector de la neteja i la creació i gestió de microempreses. En tots dos casos, els alumnes obtindran certificat del Servef.

“La formació és un dels pilars fonamentals en la lluita contra la desocupació. En l’Ajuntament de Vila-real som molt conscients d’açò, i per això hem redoblat esforços en els últims anys amb els programes formatius d’ARA Treball o els tallers i escoles d’ocupació. Aquests cursos s’insereixen en aquesta mateixa línia de treball, especialment enfocats a un col·lectiu amb el qual som particularment sensibles com és el de les persones amb diversitat funcional”, assenyala Ochando.

El curs de Creació i gestió de microempreses està dirigit a facilitar als alumnes els coneixements necessaris per a gestionar i dirigir el seu propi negoci. En aquest cas, els participants són 10 i la formació es perllongarà fins al mes d’abril, incloent pràctiques professionals no laborals en empreses. Pel que fa a la neteja, la formació està inclosa dins dels programes dels certificats professionals de Neteja de superfícies i mobiliari en edificis i locals, amb l’objectiu de formar persones amb diversitat funcional d’una manera eminentment pràctica. En aquest cas, són 30 els alumnes que participen en el curs.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací